Klassiske plakater er det nye sort

Plakater er det nye sort

Tendenser inden for indretningen er i konstant udvikling, og det er svært at følge med. Alle har forskellige præferencer inden for indretning, men det er for alle med til at farve ens syn på tingene og gøre en forskel i ens hverdag.

Hvad er indretning?

I en travl hverdag oplever man konstant forskellige indtryk. Indretningen fortæller meget om os. Det er med til at danne et billed af hvem vi egentlig er. Ønsker man et afslappede miljø, hvor alting ikke behøver at være præget af den moderne skandinaviske stil? eller er man netop draget af tendenserne inden for denne stilart.

Indretning giver os muligheden for at skabe de bedste omgivelser gennem materielle midler for den enkelte og være med til at være en inspiration til hverdagen.

Farv dit hjem


Vær med til at farve dine omgivelser

Inden for indretning og design har kunst på væggene en vigtig rolle. Kunst er ikke nødvendigvis et kæmpe maleri af en verdenskendte maler. Billeder, plakater og malerier er alle et udtryksmiddel, som skaber specielle følelser. Følelser, som alle er forskellige for modtageren. Vi har alle forskellige måder at opleve omgivelserne på, bl.a. grundet vores identitet.

Vælg din rigtige plakat

Plakater er et fantastisk middel indenfor indretning. De er med til at kunne udtrykke os personligt og give vores hjem et personligt præg.

Alt efter hvilken følelse man ønsker at skabe eller formidle, kan plakater være svaret. Alle plakater udtrykker forskellige budskaber eller kan formidle noget videre til modtageren. Uden egentlig at være opmærksomme på det som modtager, så vil alt visuelt sætte tanker igang hos os.

Farverige plakater

70’er stilen lever stadig iblandt os. Farver ses overalt, om det er på tøjet, møbler, eller plakater. Farver symboliserer alle noget forskelligt og sætter forskellige følelser i gang. Rød er kærlighedens farve men samtidig symbolisere den krig og død. Farver giver os undren og følelser, som vi ikke selv er herre over.

Klassiske plakater

Kontrasten mellem sort og hvid

Plakater i klassisk stil passer fantastisk ind i dagens modebilled. Selvom man lægger farverne på hylden, betyder det ikke, at sort hvid plakater ikke kan sætte både tanker og følelser i gang hos os som modtager. De hvide nuancers renlige og harmoniske udtryk er i stærk kontrast til de kraftfulde og dominerende udtryk fra den sorte farve. Det vil skabe en symbiose, der er med til skabe et farve samspil, som ingen andre farver er i stand til.

 

Pludselig spiller detaljerne en helt anden rolle. Det giver tankerne frit løb til at fortolke og formidle budskabet og indtrykkene. Derudover vil sort hvid plakater være en stilren og simpel måde at indrette sit hjem uden at skulle spendere den store formue. Det moderne hjem vil være fuldendt i en lige så bevægende grad som ved farverige billeder og malerier.

Fan plakater

Vi er alle individuelle. Derfor vil det for nogle være mest bevægende og givende at have plakater af inspirerende berømtheder, bands eller holdspiller. Det kan for nogle være med til være en motivation for ens hverdag.

 

Post a Comment