Amust

Amust sandaler kombinerer design og komfort!

For de danske kvinder, så kan det være svært at finde sko, som ikke blot er smarte, men også gode at gå i. Derfor bliver der ofte gået på kompromis med komforten, hvilket kan mærkes, når man kommer hjem efter en lang dag. Det er bl.a. vabler og andre sår, som virkelig sætter sine spor i dagene efter, hvor man ligner en der har brækket benet, bare fordi man lige en aften skulle se godt ud til et studentergilde eller lignende.

Men hvor finder man så disse sko, som ser super godt ud, men også er dejlige at gå i, fordi der er lavet efter en fod ergonomi? Dette kan være noget af en gåde for de fleste, men en simpelt svar er nettet, da der finder masser af gode sko derude. Deriblandt kan mærker som AMUST nævnes, da de går højt op i pasformen og komforten. Blandt AMUST’s sko finder man bl.a. støvler, sandler og stiletter, som giver hverdags luksus til kvinder uden, at de får ømme føder.

Lige siden AMUST lancering i 2009 har Charlotte Littau og Kristian Blak har det været fokus på kvalitet, pasform og komfort. Dette komme til udtryk i deres sko, som bliver lanceret i deres 2-4 årlige kollektioner. Udover står AMUST også for følgende:

  • AMUST har siden 2009 været et lækkert brand, som har designet sko, tasker og accessories til den moderne og modebevidste kvinde. Under disse kategorier finder du bl.a. trendy hårbånd, skønne sandaler samt smarte sko og støvler i høj kvalitet, hvor pasform og komfort er indtænkt.
  • AMUST bliver som nævnt udgivet 2-4 gange om året og bliver hovedsageligt produceret i Italien, men også Spanien. Blandt disse kollektioner er skoen ANE AMUST den mest populære sandal, som hvert år udkommer i nye farver og styles.
  • Når du køber en sko hos AMUST, så er du sikker på at købe kvalitetstøj og -sko. Dette gælder også selvom AMUST i efteråret 2017 blev opkøbt af Le Nordic, som ikke kun sælger AMUST. De sælger også to meget kendte børnebrands, Pom Pom og Minipop.
  • AMUST er et skomærke som ikke blot går op i komfort og pasform, men også kvalitet. Derfor kan en AMUST sko bruges om og om igen. Det er ikke kun skoen i sig selv som holder længe, men også designet. Ligeledes kan en sko fra AMUST bruge til både fest, byen eller arbejde.

Her forhandles AMUST

Når du skal finde en god sko, så er AMUST som nævnt en rigtig god kandidat, hvis ikke den bedste. Men det betyder ikke, at du ved hvor den skal købes. Derfor løfter jeg sløret for den meget design bevidste webshop Designfryd.dk, der tilbyder designfavoritter til både børn og kvinder. Udover AMUST finder du også mærker som Depeche, Treats, Basic Apparal og meget mere.

AMUST

Designfryds vision er at tilbyde et bredt sortiment, som rummer mange skønne produkter fra både kendte og upcoming brands fra både ind- og udland. I udvælgelsen af Designfryds bliver kvalitet, pris, funktionalitet og design vægtet højt. Udover dette vil du oplever et højt service niveau, fri fragt og retur på alle ordre i Danmark.

Post a Comment