baby creme

Baby creme giver dit barn en sund og flot hud!

Er du en af dem som går meget op i at passe på dig selv og din krop, så er du nok bekendt med diverse cremer, som kan hjælpe dig. Disse cremer er fantastiske for din krop, men huske du også baby creme til din baby. Babyer har en lige så sårbar hud som dig, og derfor skal du også have samme gode behandling.

Lækre baby produkter

Som nævnt skal din baby have lige så gode produkter som dig og derfor er baby creme etentielt for din baby. Når man køber baby creme, så er der meget at holde øje med, da det er vigtigt du ikke bruger produkter, som du ikke selv vil bruge. Et af de produkter som man altid kan regner med er Lille Kanin, som er lavet til babyer og børn. Hos Lille Kanin får man bl.a. følge former for baby creme:

  • Bad og baby olie
  • Fed baby creme
  • Baby lotion
  • SOS balm

Der er altså en lang række produkter, som du kan bruger på dit barn, uden at du skal bekymre dig. Babe creme fra Lille Kanin er nemlig økologiske, så du undgår en masse usunde stoffer. Udover at produkter er rene, fordi de er økologiske, så er der også en masse næring til kroppen i alle produkterne. Heriblandt finder du E-vitamin, solsikke olie, abrikoskerne olie og meget mere, som er med til at give din baby en flot og sund hud.

Hele baby creme pakken

Hvis du allerede nu har besluttet dig for at købe en masse lækkert baby creme, så kan man lige så godt gøre det at købe hele pakken. Her vil man få alt ovennævnte til en god pris og tilmed med gratis fragt. Dermed kan man være god mod ens baby eller barn med en masse baby creme, uden man skal betale en formue.

Hele pakken kan eksempelvis bruges i forbindelse med, at den lille er i bad. Her kan man starte med at bruge en blanding af lotion samt bad & shampoo, når den lille er i badet. Dette vil gøre dit barn ren og samtidig give fugt og pleje. Derefter kan du bruge bad & baby olie til håret, når den lille er færdig i badet. Til ansigtet kan du bruge den fede creme, samt andre steder på kroppen, som er meget tørre. Har dit barn en rød numse kan du med fordel bruge SOS balm, der også er god, hvis dit barn er ekstremt tør på et område. Tilsammen vil de fem produkter være med til at give dit barn en sund og lækker hud gennem fugtighed og god pleje.

baby creme

Post a Comment