Bamsestøvler

Bamsestøvler formår på bedste vis at kombinere komfort og mode

Bamsestøvler har gennem de seneste mange årtier været en velerkendt og velanvendt støvle i modebilledet. Gang på gang fanger støvlerne danskernes samt mange andre etniciteters interesse, og det er forståeligt på baggrund af deres særlige egenskaber. Bamsestøvlerne formår nemlig på bedste vis at kombinere komfort og mode. Det er denne sammensætning af egenskaber, som gør bamsestøvlen til et enestående og elsket produkt.

 

Hold varmen på selv de koldeste dage

BamsestøvlerBamsestøvler har til fokus at give både komfort og varme. Støvlerne er på baggrund af den lækre uld kendt for at give en fantastisk varme på selv de koldeste dage. Det er især en fordel, når man lever i et land som Danmark, som netop er associeret med meget skiftende vejr og klima. Danmark er ofte meget præget af regn og lave temperaturer sammenlignet med andre lande, og derfor er det en særlig fordel at anskaffe sig et par støvler, som er beregnet til at kunne holde til disse lave temperaturer.

 

Bamsestøvler med hæl

Udover almindelige bamsestøvler med flad bund, fås bamsestøvler nu også med et feminint twist. Det feminine twist kommer i form af en kilehæl. Hælen er med til at give støvlen et mere feminint udseende og kan derfor bruges til finere arrangementer. Dog går støvlen alligevel ikke på kompromis med egenskaben komfort, idet kilehælen er en meget komfortabelt alternativ til en højhælet støvle. Kilehælen støtter nemlig solidt hele foden. Hælen har en højde på omtrent 8 cm., hvilket er en meget passende højde i forhold til komfort, samtidig med at være moderigtigt og feminin. Derudover fungerer en kilehæl optimalt ved at have et fundament af stabilitet. Foden bliver nemlig ikke udsat for det eksakte ubehag, som en almindelig hæl kan forsage. Det medfører foden generelt en øget ubalance, og skaber større risiko for skader. Dette er heldigvis ikke tilfældet med bamsestøvler

Post a Comment