Billeasing privat

Billeasing er til dig, som ønsker at samle dine biludgifter

Hvad er billeasing privat?

Billeasing privat er en alternativ måde at være bilejer på. Kort sagt er det en form for langtidsleje af en bil. I stedet for personligt selv at købe bilen, lader du et finansieringsselskab købe bilen. Ved at lade et finasieringsselskab købe bilen undgår du både at skulle bruge din opsparing eller optage et lån i banken. Derefter lejer du bilen af finansieringsselskabet imod en månedlig ydelse, hvor de eksterne omkostninger er inkluderet i prisen. Derved undgår du at stå med uforudsete omkostninger, som kan ende med at koste dig kassen. Dette er en af fordelene ved at risici bæres af leasingselskabet som ejere af bilen. Læs mere om billeasing privat her https://www.fleggaardauto.dk/privatleasing.

 

Fordele ved billeasing

Leasing biler privatMed billeasing er der bundet mange fordele. Mange mennesker tror, at de med privatleasing af bilen, mister fordelene ved at være bilejer. Dette er dog en fejl i forståelsen af, hvad billeasing går ud på. Ikke nok med at du slipper for alle de sure forpligtelser og omkostninger, der er forbundet med at være bilejer, bevarer du samtidig alle fordelene ved at være bilejer. Registreringsafgiften er også lavere i forhold til, hvad den ville være i en ny bil. Derudover er en af de væsentligste fordele, at du ikke skal bekymre dig om værdiforringelsen af bilen under dens levetid. Dette er også en af de forhold, som leasingselskabet tager højde for. Derfor skal du ikke bruge tid og kræfter på at gå rundt og bekymre dig, når du skal af med bilen. Alt dette sørger selskabet for.

 

Alt er inkluderet i prisen

Inden du foretager et valg om brug af privatleasing, er det dog vigtigt, at du tager højde for dit kørselsbehov. Da antallet af kørte kilometer er med til at afgøre den endelige månedlige ydelse. Derfor er det væsentligt, at du opgiver et retvisende billede af dit årlige kørselsbehov, for at gøre det nemmere for leasingselskabet. Her er det dog samtidig også muligt at tilkøbe ekstra kilometer, hvis det bliver en nødvendighed. Det eneste du selv skal betale for er brændstof, grøn afgift og ejerafgifter.

 

Prisen er inklusiv

  • Serviceeftersyn
  • Forsikring
  • Tilbageleveringsforsikring
  • Reparationsaftale

 

Bredt udvalg af bilmærker og modeller

Hos langt de fleste leasingselskaber forefindes er stort udvalg af mærker og modeller. Dette er en fordel, så kunderne undgår at skulle besøge op til flere forskellige selskaber for at finde den rette bil. Bilerne er brugte leasingbiler, som har en garanteret vedligeholdelse. Bilerne bliver nøje udvalgt for at sikre, at du modtager en bil, som opfylder kravene for en god bil. Inden bilen udleveres til kunden, har den været professionelt vedligeholdt hos udvalgte partnerværksteder gennem hele leasingsperioden. Derudover gennemgår alle biler en Applus Brugtbils Attest samt en klargøring, for at sikre, at bilen lever op til kvalitetskravene, og fremstår som en ny bil. Alle disse faktorer sikrer samlet set, at du får en bil, som lever op til dine behov.

Post a Comment