Bolig

Spar besværet – kend din grund

Hvis i ønsker at slippe for besværet hvis i skal udvide huset eller på anden måde skal bygge nyt. Så er det en god idé at have et opdateret grundlag for projektet. Derfor er opmåling af skel et rigtig godt værktøj. Skelgrænser definere ofte omfanget af et byggeri, så lad Landsyd gøre processen nemmere.

Opmåling af grund

Indretning af børneværelset

Mangler du inspiration til hvordan børneværelset skal indrettes? På Prikogstreg.dk kan du finde flotte børneplakater, verdenskort, navnetavler og meget mere, som kan udforme et både stilet og behageligt børneværelse. Alle produkter bærer samme præg af nordisk design, og dyretemaerne er specielt populære på shoppen. Kig derind idag, måske er det lige noget for dig!

Prøv en utraditionel indretningsløsning

Ønsker i at udnytte jeres kontorlokaler lidt mere optimalt, end det er tilfældet i øjeblikket. Så er der god hjælp at hente ved en professionel indretningsarkitekt, for eksempel ROOM67 som tilbyder utraditionelle indretningsløsninger, som højner virksomhedens visuelle identitet.

Solsejl & Overdækninger!

Skab skygge og hygge i haven med et kvalitet solsejl eller overdækning fra Allcovers.dk. Specialsyet efter dine ønsker og behov! Nyd haven uanset vejret ved overdækning af terrasse med et kvalitets solsejl. Læs mere her.

Nyd haven i alt slags vejr!

Nyd haven i al slags vejr med en fantastisk pavillon til haven fra hobbydrivhuse.dk. Skab en hyggelig atmosfære hvor du kan sidde og drikke din morgenkaffe uanset vejret. Pavilloner fra hobbydrivhuse er specielt designet til at kunne klare det barske skandinaviske klima, så kvaliteten er i højsædet!

Smukke og funktionelle haver!

Danskhaveservice.dk kan hjælpe dig med at gøre haven klar til sommer. Har du altid drømt om en smuk og funktionel have, så vent ikke længere! Kontakt Danskhaveservice i dag, de er din lokale anlægsgartner i Kolding, og de kan hjælpe dig med at gøre din have klar!

Tilføj god stil til dit køkken

Køkkenet er et rum hvor mange danskere brugere deres tid hver dag, og derfor kommer der her et gratis tip til hvad du kan tilføje til dit køkken af køkkenudstyr, som vil give det et mere stilet look. Hos Køkkenverden kan du nemlig finde alverdens godt køkkengrej fra kendte og populære brands som Kitchenaid, Mauviel og Costa nova. Specielt Costa nova stel er værd at kigge på hos Køkkenverden, da dette stel er meget populær og oppe i tiden lige nu.

Det rette bænkesæt skaber stemningen

Sommeren nærmer sig, og man kan begynde at sidde mere ude end inde når man skal hygge med familie og venner. Hvis du er typen der tit inviterer venner/familie hjem i haven i sommerperioden, så kan det være du skal kigge på at opgradere dit have set-up. Hos Ingarden kan du blandt andet finde flotte bord bænkesæt og diverse haveartikler der med garanti vil gøre din have til det mest populære sted at holde til.

Gør et kup!

Er du på udkig efter tilbehør og diverse ting til din bolig, så kan du gøre mange gode handler på Kuppet.dk. På Kuppet finder du en bred vifte af produkter, som kan tilføre din bolig noget unikt – eller noget du har manglet i lang tid. På siden kan du for eksempel finde LED belysning til ethvert hjørne af dit hjem, eller en robot støvsuger så du slipper for at gøre det vilde selv.

Bamsestøvler

Mangler du et par fede lammeskindsstøvler? så er newzealandboots en af Danmarks førende indenfor kvalitets Bamsestøvler med pels. Du kan finde hele udvalget her.

Husalarm!

Stop Tyven med en Husalarm fra alarmkompagniet.dk som sikre din ejendom mod ubudne gæster. Alarmerne er uden abonnement og sælges i flere pakkeløsninger! Læs mere på hjemmesiden om hvilken hus alarm man skal vælge!