Business

Medicinsk Cannabis kræver det rette udstyr

Medicinsk cannabis er nu blevet lovligt at dyrke for landmænd under ordnede forhold, hvilket er et stort skridt fremad for cannabis industrien og leverandører af gro udstyr til det formål. Medicinsk cannabis har længe været et lovligt lægemiddel i flere store nationer, og nu vil Danmark teste brugen under ordnede forhold. Gro-lys er som leverandør af gro udstyr medlem af medicinsk cannabis danmark, og er et af de virksomheder som garanterer de rette forhold til at gro og udvinde cannabis olie.

Få skræddersyet firma tøj

Langt de fleste virksomheder ønsker at udvise et specifikt niveau af professionalisme udadtil, både inhouse men også når man skal repræsentere sit firma andetsteds. Hvis man ikke helt ved hvor man kan få den identitet man ønsker, så er firmaer som Loveyourtwist løsningen. I samarbejde med dem, kan man få skræddersyet sit firma tøj så det udviser lige præcis det man ønsker til omverdenen – og potentielle samarbejdspartnere og kunder.

ECM.dk

Har din virksomhed brug for en ekspert i laserskæring metal så søge på nettet efter svar på den bedste mulighed på markedet.

Digital bogføring er det nye sort

Vil i som virksomhed gerne outsource jeres bogholderi, så er det nye indenfor den branche digital bogføring, og Hr. regnskabsfører Andersen er blandt de mest erfarne på det digitale felt. Ønsker i en bogholder der moderniserer jeres regnskab, og sørger for at i har minimale bekymringer når det kommer til bogføring, så er det Hr. regnskabsfører Andersen i skal have fat i.