Byd dine gæster på oksetatar

Mad er en vigtig del af alles hverdag. Der ligger dog meget mere i maduniverset, end man måske lige tror. Mulighederne er endeløse, og oplevelserne mange. Der findes alverdens forskellig spise, som appellerer til mange af verdens madglade og nysgerrige mennesker. Læs mere her om en kendt ret dog tilført en lille twist, nemlig oksetatar.

 

Maduniverset nye oplevelser

Der findes et hav af forskellige slags retter, som giver anledning til fest og andre fornøjeligheder. Alt det forskellige, på diverse restauranter eller i hjemmet, som der serveres, er lavet med kærlighed og tanke for modtageren. Mad er med til at give nye oplevelser, og lader folk undersøge nye sammensætninger, som de måske ikke havde tænkt på før.

Mad har også den vidunderlige evne at bringe folk tættere på hinanden. Fællesskabet, som opstår når man laver mad sammen, og når man spiser mad sammen. Der skabes en særlig samhørighed og glæde, der er svær at opsnappe andre steder fra.

Oksetatar

En klassisk men god ret er den lækre oksetatar. Den ellers enkle ret har evnen til at sende ens smagssanser i himlen. Dette kan opnås gennem velarbejdet og gode råvare, som giver anledning til at kunne servere retten den præsentabel og dejlig oksetatar.

Ingredienserne er ikke kompliceret, men igen handler det meget om kvalitet. Man ønsker sig ved en oksetatar et kvalitetsprodukt, som lever op til ens forventninger. Følgende ingredienser er nødvendige for at genskabe den ønskede ret:

 

  • Frisk oksefilet
  • Skalotteløg
  • Purløg
  • Stenbiderrogn
  • Æggeblommer

oksetatar er et kvalitetsproduktDertil vil en god olivenolie samt friskkværnet salt og peber være en selvfølge til at sætte den ekstra lille prik over retten.

Fremgangsmåden er i sig selv ikke den sværeste. Denne ret handler mere omkring de råvarer, som man anvender. De skal tilberedes med kærlighed og håndteres efter den rette fremgangsmåde. Der ligger en vis pression i retten, der er med til at give retten det ekstra. En oksetatar er en vovet ret, som ikke falder i alles smag. I denne udgave er der involveret et ekstra element, der vil få nogle til at springe fra. Stenbiderogn er et nyt element, som giver retten en hel ny smagsvariant til retten, som virkelig klæder den.

Post a Comment