Bikerjeans til den stilrene mand

Fuldend ethvert outfit med et par bikerjeans

Modeindustrien er i konstant udvikling. Trendsene skifter næsten dag til dag. Bikerjeans har været et hit i lang tid og vil fortsat være det. Den hårfine balance mellem streetwear og en hverdagsbuks er nu kommet til livs.

 

Hvad er Bikerjeans?

 

Modebilledet har altid ændret sig meget, men især de seneste år. En ting, som dog aldrig er gået af mode, er et par lækre jeans. Jeans kan styles til enhver anledning, både til det finere anledninger og en almindelig arbejdsdag.

Meget få ved dog, hvad et bikerjeans i virkelighed er. Bikerjeans er et par jeans med et twist af rå detaljer. Dette giver forbrugeren muligheden for at kunne udfordre sig selv og modebilledet med mere end blot et par klassiske jeans.

Bikerjeans er karakteriseret ved at have rå detaljer omkring knæet. Ofte designet i lineære linjer. Modellen på buksen er ofte et par klassiske jeans med et ekstra lag denim syet på omkring knæet. Der optræder også designs med rippede detaljer omkring knæet eller lår. Dette er med til at give struktur i designet, og den ønskede effekt for forbrugeren.

Ved stylingen af et par bikerjeans er det kun fantasien, der sætter grænser. Alt efter, hvad man ønsker at udtrykke rent stilmæssigt, så er et par bikerjeans løsningen. Find et par fede bikerjeans på https://streety.dk/biker-jeans/

Kombiner bikerjeans med streetwear

 Streetwear

Indenfor modebranchen har streetwear haft stor fremgang de seneste år. Der er mange årsager hertil. Bl.a. den store udbredelse af ønsket om komfortabelt og samtidig stilrent tøj. Hvilket har resulteret i, at store influencere inden for modebilledet har promoveret og skabt en helt nyt og eksplosivt univers for netop denne stilart.

Historien bag bikerjeans

Som navnet antyder, er der tale om den engelske oversættelse af motorcykeljeans. Designet bag jeansene stammer fra motorcykelkørere. Førhen brugte man rundt i almindelig denim jeans med netop denne ekstra støtte omkring knæet.

I dag ser man dog sjældent motorcykelkørere uden bedre og mere sikkert beklædning. Dette skyldes, sikkerheden er blevet forbedret i gennem både erfaring og viden. Derfor bæres der i dag af motorcykelkørere slidsikkert læder med ekstra tykkelse omkring knæet for at forhindre mest mulig skade på kroppen i tilfælde af uheld.

 

Designet er derfor inspireret af den gamle bikerstil. Hvor det rå element er taget med over i nutidens store succes.

Hvorfor købe et par bikerjeans?

Mange mænd og kvinder føler store udfordringer i at vælge tøj. Derfor vil et par bikerjeans kunne udtrykke både den maskuline men også stilbevidste side af enhver, der bærer dem.

Bikerjeans er ikke kun til mænd. Mange kvinder, som har opdaget trenden, har oplevet en stor succes i at kunne udtryk femininitet, og samtidig vise deres rå side frem.  

Derfor appellerer et par bikerjeans til alle. De udfordrer den klassiske jeans og har haft stor succes med det.

Jeansene har struktur, som sjældent er set før. Det er med til at gøre trenden så unik og ikke mindst tidsløst.

Bikerjeans til alle

Post a Comment