Giv den bedste start til dit barn

Flere nybagte mødre putter deres nyfødte børn helt forkert. Det viser en ny undersøgelse fra Sygehusvæsnet Danmark. Undersøgelsen er foretaget med deltagelse af 20.000 nybagt mødre som havde født mellem år 2015 og 2017.

En større del af de børn som fødes i dag, har efter undersøgelsens beretninger større mulighed for at udvikle problemer med nakke og ryg. Det er en skræmmende udvikling mener professor i folkesundhed Mikael Sørensen Damgaard – Bille. Han udtaler yderligere “Problemet skyldes primært at de nybagt forældre ikke har nogen viden om deres børn ergonomi. Her kan ske det at forældrene kan ligge barnet forkert hvilket kan føre til smerter og forstyrret nattesøvn hos barnet.”  Han kommer derimod med et bud på en løsning til problemet som han selv mener er ganske problemfrit for både barnet og forældrene. Hans løsning går på at være så simpelt som en babynest du kan læse mere om babynest her

Hvad er en Babynest?

Et barn i alderen 0-18 mdr. har brug for støtte til ryg og nakke ved nattesøvn. Babynesten giver barnet trygge forhold som i en rede, mest for at give lignende forhold som i livmoderen, giver en Babynest støtte omkring barnet for at støtte nakke og ryg.  På den måde er der altid optimale forhold som omslutter barnet.

Babynesten har fordele som –

  • 100% Økologisk stof og materialer
  • Tåler vask og tumbling
  • Ergonomisk
  • Hygiejnisk
  • Dansk Design
  • Tyk og udtagelig madres
  • Justerbar pasform

Justerbar pasform

Børn vokser ud af alt, det er det første forældre lære når de køber tøj, sko og andet udstyr. Men ikke Babynest, den  praktiske anoraksnor gør det muligt at stramme størrelsen ind på nesten når barnet lige er kommet til verdenen. Derefter skal den blot løsnes når barnet vokser og har brug lidt mere plads. Sikkerhedsklappen giver en ydet sikkerhed i og med snorene ikke ligger frit fremme ved barnet, men er gemt væk så barnet kan sove trygt og du som forældre kan være tryg.

Kantfyldet

Det smarte kantfyld gør at barnet ligger kontrolleret og trygt. Her skal det nævnes at kanterne ligeledes at økologiske hvilket kan være praktisk ved børn  da de har det med at komme mange ting i bunden, som jo er deres måde at udforske verden på.

 

Post a Comment