gulvafslibning sjælland

Gulvafslibning sjælland giver bæredygtige alternativer

Det er tiden, hvor man ikke kan trække det mere. Du har været træt af dine gamle og slidte gulve i alt for mange år nu. De skal have en kærlig hånd og helst uden det helt store indgreb på din bankkonto. Dette er dog imidlertid intet problem, hvis du ser nærmere på gulvafslibning sjælland.

Gulvafslibning sjælland

Et flot trægulv kan holde i mange år. Det kan dog få brug for en kærlig hånd og en behandling for at bibeholde det flotte udtryk. Det er der dog ikke noget at sige til, eftersom et gulv bruges og derfor slides. Det kan også være, at man holder kæledyr, hvilket vil være med til at kunne give udtrykket af større slid.

 

Alle ens bekymringer og irritationer vil også kunne komme til livs ganske hurtigt med gulvafslibning sjælland. På hele sjælland vil dygtige og kompetente medarbejdere køre rundt og ordne dine gulve.

Den bæredygtige vej

Vi står alle sammen overfor et alvorligt problem. Vores klode lider overlast, og vi er nødsaget til at søge mod alternativer for at bibeholde den jord, som vi kender i dag. Her vil gulvafslibning sjælland gerne være i spidse for at få skabt nogle bedre muligheder for os alle sammen. Det skal ikke være svært at finde alternativer i din hverdag.

 

Med produkter fra AURO Pursolid anvender man luksuriøse produkter, som er økologiske og bæredygtige. I mange tilfælde vil disse produkter være i et lidt højere prisleje. Det er dog en lille pris at betale for noget, som gør så stor gavn. Alle deres produkter er fremstillet af 100% planter og mineraler. De er derfor også certificeret som førende planteolier.

 

AURO pursolid skaber dog stadig muligheden for forskellige overfladebehandlinger alt afhængig af ens muligheder og ikke mindst ønsker. Her er følgende behandlinger blandt andet tilgængelige

 

  • Lakering
  • Hvidpigmentering
  • Oliebehandling

Afslibning

En anden meget effektiv og populær metode er afslibning. Der kan være mange årsager til at vælge denne. Ofte er det grundet mange uønsket ridser og mærker i ens gulv. Helt praksis så vil man starte med at afslibe gulvene for at fjerne gammel lakering eller olier. Herefter vil gulvet være klart til en ny overfladebehandling, som vil give illustrationen af et helt nyt gulv.

 

Der vil altid i arbejdet være tanke på selve gulvet og dets bedste. Derfor vil afslibningen også altid være yderst skånsomt og ikke trænge ned i dybden. På denne måde vil man ikke skade gulvet og dets holdbarhed.

Post a Comment