Hår extensions clip on

Hår extensions clip on – Langt og lækkert hår på 5 minutter

Hvad er hår extensions clip on?

Med extensions får du et flot og fyldigt hår på ingen tid. De er produceret af 100% ægte indisk remy hår af høj kvalitet. Derudover peger alle hårstrå og skællag i samme retning, så det samtidig med at se flot ud også ser naturligt ud i forlængelse af dit reelle hår. Med hår extensions clip on garanteres du også at undgå filtret hår, som du skal bruge kræfter på at rede ud, da remy hår ikke filtre og laver hårknuder. Extensions er i længden 50 cm, og kommer i pakker af seks baner extensions i forskellige størrelser.

 

Langt og lækkert hår på 5 min

Hår extensions clip on

Hvis du ønsker langt og lækkert hår på 5 min, er det nu muligt med hår extensions clip on. Denne form for extensions er nemlig utrolig brugervenlige, og er beregnet til at selv kunne påsætte. Det eneste du skal gøre, er at klikke dem af og på, det ligger også i navnet ”clip on”. Dette giver også kunden ubegrænsede muligheder for at påsætte extensionsene når som helst og hvor som helst. De er velegnet til både hverdagsbrug, men også til diverse festligheder. Derudover er disse extensions også beregnet til flere dages brug.

 

Farvenuancer til alt slags hår

Hår extensions clip on fås i et utal af forskellige farver og nuancer. Dette er skabt med henblik på at tilpasse meget forskelligt slags hår. Ikke to hårnuancer er ens, og det er man bevidst om. Dette er grunden til det brede valg af farver og nuancer. Udover ensfarvede extensions fås de også i et mix af farver. Det vil sige, at de er lavet med striber i naturlige nuancer, som får håret til at se mere levende ud.

 

Hår extensions clip on fås eksempelvis i farverne:

  • Platin blond
  • Chokolade
  • Lys blond
  • Karamel
  • Sort m.v.

Post a Comment