Internet

Softwareudvikling

Fremtiden er her og vi benytter os meget mere af online systemer, som softwaresystemer. Møderne bookes online og ligger online i kalenderen eller vi parker bilen og registrer tidspunkt online. Det er blevet meget nemmere at håndter processer online. Nordkern er en af de virksomheder som er helt fremme når det omhandler systemudvikling. Læs mere om softwareudvikling her.

Online synlighed er alfa omega

Cirka 95% af alle danskere bruger internettet på ugentlig basis, og derfor er det alfa og omega at være synlig online som virksomhed. For mange virksomheder foregår størstedelen af salget online via deres hjemmeside, og hvis hjemmesiden ikke er optimal i brugervenlighed, struktur og produktudvalg – så går man glip af mange transaktioner. Derfor er det en god ide fra starten, at finde en webshop løsning der passer til virksomhedens image og omdømme. Memoo webbureau er specialiserede i webshop løsninger, og vil være en god samarbejdspartner indenfor web udvikling at lave en aftale med.

VONFINGER

Vonfinger er en smykkebutik i hjertet af odense. Der er mange Guldsmed vestergade odense men det vonfinger kan som ingen andre kan, er at designe unika smykker. De genbruger gammelt guld og skaber de nyeste og lækreste designs.

Tips til den kommende mor

Skal i til at være forældre for første gang? Så er der mange ting i skal have indkøbt og mange ting i skal have styr på inden den lille kommer til verdenen. Derfor kommer vi her med et godt tip! Du kan nemlig finde mange smukke og brugbare ting hos Unikbarnebutik. Hvadenten du skal bruge stofbleer, en graviditetspude eller inspiration til hvad børneværelset skal indeholde – så kan du finde det du skal bruge på deres webshop. Find dine baby ting hurtigst muligt, så der er én ting mindre at tage sig af, når vidunderet kommer til verden.