Sådan skifter du selv din iphone 7 skærm

Hvert år siden 2007 er der kommet nye iphones på markedet. De er blevet utroligt populære verden over for deres stilrene design og enkle styresystem. På trods af den store succes er de også kendt for de mange ødelagte skærme. De fleste har prøvet at tabe deres iphone, hvoraf skærmen er blevet knust. Det er ofte en dyr affære at få skærmen skiftet, særligt med de nye modeller. En af de nyeste modeller er iphone 7. I dette indlæg kan du læse om, hvordan du selv kan skifte din iphone 7 skærm, og på den måde spare mange penge.

Dette bør du vide inden du selv skifter din iphone 7 skærm

Man behøver på ingen måde være IT ekspert for selv at skifte sin iphone 7 skærm. Der findes i dag en lang række forskkelige guides og videoer på internettet, der viser, hvordan man selv skifter sin skærm. Det skal dog siges, at hvis man overhoved ingen erfaring har inden for feltet, kan det være en god idé at opsøge en, der har prøvet det før. Man kan nemlig risikere at gøre materiel skade på sin iphone.

Det aller vigtigste råd er at holde styr på de forskellige dele og skruer. Her kan man eksempelvis bruge små poser eller kasser til hvert step, så processen bliver let at overskue.

Forskellen på af skifte skærm og glas

Når man taber sin iphone, er det ofte glasset der går i stykker. Selve glasset koster på ingen måde lige så meget som en ny skærm, men det er til gengæld meget sværere blot at skifte glasset. Det er ikke umuligt, men det bør man ikke selv gøre, med mindre man har stor forstand på det. I stedet for kun at skifte glasset, skifter næsten altid hele skærmen. Dette er også tilfældet hos professionelle forhandlere.

Dette skal du bruge

Hvis man selv vil skifte sin iphone 7 skærm, skal man højst sandsynligt ud at købe nyt værktøj, da værktøjet der skal bruges ikke er noget, som man typisk lige har i garagen. Det er muligt at købe det specielle værktøj og reservedele mange forskellige steder. Man kan både købe det online og i fysiske butikker. Ofte kan det dog godt betale sig at købe udstyret online.

Da iphone 7 modellen er vandtæt, skal man være særligt opmærksom på, hvordan man skifter skærmen, hvis man ønsker at telefonen også skal være vandtæt bagefter. Når man skal skifte skærmen, er det mest essentielle naturligvis en ny iphone 7 skærm. Man kan få dem i original kvalitet eller man kan vælge andre modeller, der eksempelvis er i OEM kvalitet. Mange mener at OEM er det samme som original kvalitet. De består af en komplet front, hvilket vil sige:

  • LCD Display
  • Front Glas
  • Touch Skærm
  • Monterings Ramme

Det skal man huske

Der er nogle forskellige ting, som man skal huske på, når man selv vælger at skifte sin iphone 7 skærm. Først og fremmest er det vigtigt, at telefonen er slukket under hele processen. Derudover skal man grundet de mange små skruer og fine stik være forsigtig og sørge for at have styr på alle de millimetersmå skruer og beslag.

Til sidst bør man være opmærksom på, at man mister både garanti og reklamationsret, det sekund man selv begynder at åbne sin telefon.

Post a Comment