Konfirmation er en del af ungdommens dannelse

Konfirmationen er en stor dag for unge danskere. Det er en milepæl, som man ser frem til i mange år. Alt fra tøjet, familien og festen det hele går op i en højere enhed. Konfirmanden er i fokus, og sommerfuglene kan uden tvivl mærkes hos både konfirmanden selv og hos familien. Festen skal selvfølgelig også holdes et sted.

Konfirmation arrangement

Selve arrangementet holdes i forlængelse af den kirkelige handling. Dette er enkelt en fornyelse af dåben, hvor man som voksent menneske selv siger ja til den kristelige tro. Dette havde tidligere en rigtig stor betydning for familierne, hvor den kristne tro ofte også var mere fremtrædende end nu.  I dag ses det mere som et overgangsritual til at blive voksen, og festen afholdes for at fejre konfirmanden.

Konfirmanden bliver i traditionens tro klædt i flot tøj, oftest hvidt. Ceremonien foregår i kirken, hvor de flotte unge mennesker træder ind i og går sammen op ad kirkegulvet med lokalet fyld med den tætteste familie og venner. Efter ceremonien fejres konfirmationen med gaver, fest og glade dage.

Konfirmation Esbjerg

Konfirmation Esbjerg

Der afholdes konfirmationer mange steder. Nogle ønsker at holde det derhjemme. Andre har det bedst med at lægge ansvaret over til andre, så de kan læne sig tilbage med god samvittighed og nyde aften.

 

En typisk konfirmandfest forløber over enten en frokost eller middag. Forretten er ofte en traditionel danskret efterfulgt af en hovedret. Der er selvfølgelig inden rigtig måde at gøre det på. Det er helt afhængigt af konfirmandens ønsker og forventninger til aften.

 

Maj måned er fyldt med konfirmationer over hele landet. Konfirmation Esbjerg afholdes bl.a. af EFB konference. De har gode og flotte faciliteter. Udover det arbejder de virkelig for at skabe den bedste aften for deres kunder. De tilbyder bl.a. også lokaler og arrangementer til:

 

  • Julefrokoster
  • Møder og konferencer
  • Festarrangementer
Konfirmation Esbjerg

Post a Comment