Luminex.dk tilbyder innovative belysningsløsninger

Belysningen i et rum handler ikke blot om, hvilke lamper man skal vælge. Man skal nemlig også overveje placeringen af lamperne, valg af pære og meget mere. Hvis man er bevidst om, hvordan man bruger lyset i et rum, kan man skabe et bedre indeklima og få rummet til at fremstå på bedste vis. I dette indlæg kan du læse om virksomheden Luminex.dk, som laver innovative belysningsløsninger, der kan passe ind i ethvert rum. Derudover kan du blive klogere på, hvor stor en betydning belysning egentlig har. 

Hvem er Luminex.dk?

Luminex A/S, som er virksomheden bag hjemmesiden Luminex.dk, har mange års erfaring med at udbyde beslysningsmuligheder til det professionelle marked. Deres filosofi er, at kunder der er på jagt efter belysningsanlæg, skal have mulighed for at benytte den samme leverandør til:

  • Totalrådgivning
  • Planlægning
  • Projektering
  • Levering

Det er væsentligt for Luminex A/S at være en god rådgivnings- og samarbejdspartner for deres kunder, så de får den bedst mulige oplevelse. Ifølge dem er lys nemlig ikke bare lys. Det helt rigtige lys tager hensyn til:

  • Økonomi
  • Miljø
  • Design
  • Komfort
  • Arkitektur

Det er bl.a. fokusset på disse aspekter, der gør Luminex A/S til en optimal samarbejdspartner. På trods af de mange års erfaring formår virksomheden fortsat at forny sig og tilføje nye produkter til deres produktsortiment. Når det kommer til efterspørgsel, design, pris, miljø- og konkurrencehensyn bliver produkterne nøje udvalgt efter tidens trends, så Luminex A/S hele tiden er opdateret.

Hvilken betydning har belysning?

Uanset om der er tale om belysning i en privat bolig eller i en virksomhed, så kan man ikke komme udenom at belysning spiller en stor rolle. Det kan godt virke som en bagatel, men belysning er med til at bakke op om en bestemt stemning. Det er derfor særligt vigtigt, at man som virksomhed overvejer, hvilket udtryk man ønsker at give til sine kunder eller eventuelle samarbejdspartnere. Er man eksempelvis indehaver af en bilforretning, kan det være en god idé, at bruge koldt lys, da dette danner ramme om et salgsmiljø og får bilerne til at se eksklusive ud. Skal man derimod finde belysning til en skole eller en uddannelsesmiljø, bør lyset være lidt varmere, da dette skaber en stemning, hvor folk får lyst til at studere og arbejde.

Ligesom man bør tænker over, hvilken nuance af lys man ønsker, er det også værd at overveje, hvor lyset skal placeres. Dette kan have stor indflydelse på, hvordan rummet tager sig ud og udnyttes. En fejl som mange begår er at vælge lampe frem for lys. Selvom lampen naturligvis skal passe ind i rummet design- og størrelsesmæssigt, så det det vigtigste næsten belysningen. En lampes primære funktion er at give det rigtige lys, derfor bør man tage sig god tid til at finde den helt rigtige belysning. Der findes mange lyseksperter, som kan være behjælpelige ift. dette og som kan give råd og vejledning. Luminex A/S giver gerne rådgivning og vejledning, og derudover står de også for planlægning, projektering og levering af belysningsmulighederne. Det er nemt og super optimalt, hvis man som virksomhed skal have nye belysningsløsninger.

 

 

Post a Comment