Maileg kaniner

Det perfekte legetøj I Maileg

Leder du efter den perfekte gave til den nyfødte pige/dreng, dit barn eller en anden, som du vil forkæle. Så er en af Mailegs produkter løsningen. Det unikke og banebrydende produkt falder i enhvers smag.

 

Historien bag Maileg

Grundlæggeren bag Maileg er Dorte Maileg. Dorte har studeret på Dansk designskole, og har altid elsket at skabe og designe. Dorte fungerer som grundlægger og direktør for Maileg. Idéen bag Dortes ikoniske og smagfulde legetøj kommer fra hendes studietid.

 

Dorte har altid været fascineret af hele den eventyrlige og barndomlige verden. Stedet, hvor der ingen begrænsninger er, og fantasien kan få frit løb. Dette har været en stor inspiration bag hendes virksomhed og selve legetøjet. Starten af den i dag stor virksomhed var under Dortes studietid. Allerede her var hendes illustrationer og figurer inspirerede af det uendelige magiske univers. Universet, hvor Dorte kunne udleve fantasien, og gør den en del af hverdagen. Hvilket også er en af formålene med legetøjet. Det skal bibeholde historierne og begivenhederne, hvor prinsesser holder teselskab. Kaninen og katten er bedste venner. Mussen sover i tændstikæske og er med til prinsessens arrangement.

 

Udover den eventyrlige del, som produkterne er med til at udløse ved børnene. Så er det designet i en moderne og skandinavisk stil, der giver produkterne et tidsløst design, som appellerer til de helt små og de lidt større. Dette falder godt i hak med den stil, som tiden er præget. Brugskunst i dag har stor interesse for alle, og markedet herinde for har været i eksplosiv udvikling.

Hvilke produkter har Maileg?

Maileg tilbyder en lang række forskellige produkter. Kendetegnet ved alle figurerne er igen, at det skal være med til at bringe eventyrene til livs.

 

  • Maileg kaniner
  • Maileg mus
  • Almen legetøj

 

En af de helt store hits er Maileg kaninen. Maileg Kanin findes i forskellige farver og køn. Det gør, at produktet hverken er forbeholdt drenge eller piger. Derudover har de forskellige kaniner også navne, som er med til at bringe historierne og fortællingerne videre til børnene.

Maileg kaninen rammer en bred målgruppe og er elsket af mange børn.

 

Et andet produkt er Maileg mus. Musene findes på samme måde, som kaninerne, i forskellige farver og køn. Specielt inden for kaninerne, har Dorte maileg valgt at inkorporerer tændstikæsker, som musene “bor” i.

 

Udover tændstikæsker, så  tilbyder Maileg en lang række tilhørende legetøj. Ikke mindst har de ikke blot kaniner og mus, men prinsesser, kaptajner og meget mere. Et telt, som tilbehør til både kaniner og mus. Dukkevogn til turene. Køjesenge til den gode nattesøvn, og meget mere. Dette er med til for børnene at kunne udforske og udfordre sig selv.

Hvilke fordele har Maileg produkter?

Ikke nok med at designet er med til at bibeholde den eventyrlige verden, som alle kender den, så er Maileg også rigtig god kvalitet. De vil ikke bare falde i børnenes smag, men også forældrenes, som formentlig kan kende nogle af elementerne i produkter fra deres egen barndom. Maileg kaninen er lavet af linnen, som er af god og holdbar kvalitet. Derudover kan de fleste af produkterne vaskes ved 30 grader, som er perfekt for de travle familier.

Post a Comment