Plus size skal ikke stoppe nogle

Moderne og stilfuldt tøj til store kvinder

Er du ude efter nye items til din garderobe, som passer til dig og din krop? Ens velvære hænger ofte sammen med sin ydre udstråling, derfor spiller ens tøj en stor rolle.Tøj til store kvinder er ofte opfattet som en udfordring at finde, hvis det skal omfavne dig og din figur uden,  at det føles enten for stort eller poset.

 

Tøjindustrien

Tøjindustrien har ændret sig i mange hundrede år. I 1700-tallet bar kvinderne korsetter, der fremhævede de smalle taljer og brede hofter. I 1800 tallet var det karakteristisk for kvinderne at bære store ærmer og fremhæve deres silhuet. 1960 var præget af de glade dage og korte kjoler til kvinderne.

Derfor har pasformene, farverne og stilen ændrede sig meget, og det er kun gået stærkere med årene. Derfor kan det være svært at klæde sig på efter tidens moderne og stilfulde tendenser, hvad enten man er en størrelse 34 eller en størrelse 48.

 

Plussize

Kvinderne i størrelsen 38+ synes tit at finde det problematisk at skulle finde tøj, som de føler sig tilpas i og samtidig stilfulde. Det hænger sammen med, at tøj til store kvinder ofte tænkes som basisvare, der er for store og poset.

Kvinder skal ikke være bange for at gå ud og købe tøj, som omfavner deres figur og former. Der er ingen skam i at have former, tværtimod sætter kvinder med former et godt eksempel for andre, som har udfordringer med at acceptere dem selv og deres krop. Alle størrelser er gode størrelse.

Tøj til plussize

Det er vigtigt at vide, at selvom man bruger en størrelse 44, så skal man ikke sætte grænser for ens tøj. Tøj er med til at forme os og sende signaler til omverdenen. Folk omkring en kan nemt opfange, hvis man ikke er tilfreds eller selvsikre i ens tøj.

Derfor skal man lade fantasien slippe afsted med en. Hvis man ønsker et par røde bukser, så skal man tage det på. Hvis man vil have en figursyet blå kjole, som fremhæver barmen, så skal ingen sætte en stopper for det. Mønstre og farver findes i hundredvis af designs. Tøj til store kvinder produceres i lige så høj grad, som tøj i de mindre størrelser.

En anden fordom omkring plussize størrelserne er, at de er dyre. Der findes kvalitets- og modebevidste vare i plussize til en fornuftig pris, lige såvel som det resterende marked for tøj til overkommelige priser.

 

Junarose

Junarose er et fashion brand, som laver tøj i størrelserne 38-54. Formålet bag Junarose er at kunne levere tøj til de modeinteresserede kvinder i de større størrelser. De tilpasser deres tøj med de mest flatterende udskæringer og detaljer for at sikre, at tøjet omfavner den kvindelige silhuet bedst muligt.

Mærket tilbyder en lang række forskellige produkter med forskellige mønstre og farver.

 

  • Junarose kjoler
  • Junarose jakker
  • Junarose jeans

Brandet tilbyder god kvalitet og god komfort i tidløse designs til fornuftige priser, som giver et frisk pust til hverdagen og et selvtillidsboost til enhver, som bærer det. Produkterne bliver hurtigt uundværlige i ens garderobe. Det giver forbrugerne mulighed for sammensætte outfits til enhver anledning. 

Post a Comment