Øjencreme giver et godt resultat

Øjencreme | Vidunder produktet som giver fantastiske resultater

Har du også stillet dig selv spørgsmålet omkring virkningen af øjencreme? Men faktummet er, at øjencreme burde være en del af alle kvindernes rutine. Øjencreme er uundværlig for huden omkring øjet.

 

Hvad er øjencreme?

Øjencreme er i modsætning til en “almindelig ansigtscreme” et produkt specielt udviklet til formålet. Ansigtscremer er tilstrækkelige i et vis omfang, men for at få den optimale hudpleje og dermed også det bedste resultat, så er en øjencreme vigtig. Øjencreme er en langt mere koncentreret creme end andre cremer. Dette skyldes huden omkring øjet.

Huden omkring øjet

Huden er mennesket største organer. Derfor skal det plejes i lige så høj grad, som de resterende. Rygning skader lungerne, og alkohol skader leveren. Derfor skader det også huden ikke at blive behandlet med omhu.

Derudover findes der forskellige hudtyper, som altså specificere plejen for den enkelte. Nogle vil opleve fedtet og uren hud. Andre vil have utrolig tør og sensitiv hud.

 

Huden omkring øjet er på alle menneskere tyndere end på andre dele af kroppen. Det beskyttende lag omkring øjet er kun 0,04 mm tykt. Det er ualmindeligt tyndt og derfor også meget sårbart.

Nedenunder det beskyttende lag befinder sig laget med levende celler. Ved øjenområdet befinder der sig ikke i nærheden af ligeså mange fibre, som i andre områder på kroppen. Fibrene er med til at holde huden fast og spændstig. Produktionen af fibre falder også med årene.

Dette resulterer i, at mange kvinder oplever kedelig og træt hud omkring øjne. Derudover vil rynker og slap hud også være problematikker, der forekommer ved dårligt plejede hud.

Virkningen af øjencreme

Det optimale resultat, som der ønskes af øjencreme er en sund og flot hud. Det som øjencremen gør er, at den tilfører huden den rigtige mængde fugt. “Almindelige fugtighedscremer” tilfører måske huden den rigtige mængde fugt, men øjenområdet kræver mere. Øjencreme skal genopbygge vævet og øge cellefornyelsen. Dette vil gøre, at huden forbliver ung og sund at se på.

Udover, at huden vil se sundere ud, så har øjencreme også andre egenskaber. Øjencreme er med til at berolige huden ved bl.a. hævelse og mørke rander under øjet. Ved rødme og irriteret hud vil øjencreme være med til at forebygge og løse dette.

 

For at få den optimale virkning af øjencreme skal det benyttes som en del af de resterende daglige produkter. På den måde vil det give det bedste udkom på længere sigt. For ældre kvinder er de fine linjer omkring øjet ofte et problem og en irritation. Hvis øjencremen bliver en del af hverdagen vil det udfylde de fine linjer i en allerede tidlig alder.

 

Øjenmasker

I den stressende hverdag, som man lever i, så kan søvnen ofte halte. Det resultere i mørke rander under øjne. For at få en mere intensiv behandling af huden omkring øjet, fås der øjenmasker. Øjenmasker giver huden en masse fugt til de trængende situationer. Det beroliger huden og hjælper af med de mørke rander.   

For at få det bedste resultat af en øjenmaske sluttes der af med en god øjencreme.

Post a Comment