maleri specialt lavet er et personligt minde

Originale malerier er et personligt minde

Det er slet ikke sjældent at man går ind i et hjem og finder kunst hængende på væggen eller måske flere af væggene. Dette skyldes simpelt sagt at interessen for kunst er steget og det er en større trend at have kendte kunstværker og et maleri hængende og vise frem. Læs mere om personlige malerier og dens betydning for folk nedenunder.

Det afspejler ejeren

Et maleri kan være meget personligt. Det kan afspejle hvem ejeren af maleriet er og hvad de føler eller interessere sig for. Når man vælger et maleri eller flere malerier, så vælger man det man føler noget for. Man vælger det som taler til en og opsluger en. Da trenden for kunst er steget, er der derfor også i højere grad folk på udkig efter disse malerier som taler til dem.

En nem måde at finde et maleri, der skaber nogle følelser ved den enkelte, kan være ved selv at være inde over hvordan det skal se ud. Det kan være at man vil have det til at handle om noget specielt. Mange bestiller malerier hos malere der er professionelle og trænede i personlige bestillinger.

Her kan man personligt være inde og have indflydelse over valg som:

  • Farver
  • Motiv
  • Stilarter

 

Farver

Når man vælger hvilke farver man skal bruge og hvilke farver man gerne vil have skal fylde på ens maleri, så skal man tænke på hvad der passer til en selv og hvad man synes er flot, men man skal også tænke på hvad der passer ind i sit hjem. Personlige malerier er en del af indretningen. Det er en del af ens hjem og er med til at skabe stemning.

Motiv

På samme måde med at farverne skal passe ind i sit hjem og har stor betydning, så er motivet også vigtigt. Det er her man kan se hvem ejeren er. Det er det der adskiller ens maleri fra alle andre malerier. Det gode ved personlige bestillinger af malerier, er at man får et originalt billede, som ingen andre har. Man har derved også den viden, at der ikke findes en eneste i verden som, besidder det samme maleri som en selv.

 

Stilarter

Hvis man er en større kunst kender, så sætter man pris på stilarter og man vælger sit billede ud fra hvilken stilart der er passende for en selv. Stilarter dækker over blandt andet om hvorvidt det skal være abstrakt eller figurativt

Post a Comment