Red sommermånederne med en insektlampe

Selvom vejret bliver bedre og alt synes bedre, når temperaturen stiger udenfor, så er det ikke alting, som bliver bedre. Vejret medfører mange flere insekter, og de kommer desværre også indenfor, om man vil det eller ej. Dette problem kan man dog komme til livs med en såkaldt insektlampe, som du kan læse mere om her.

 

Hvad er en insektlampe?

De fleste kender en simpel fluesmækker. Det er dog ikke altid, at den er funktionel nok. Man kan jo blive ved i en evighed, hvis man skal løbe rundt efter alle de små insekter, som befinder sig i huset. Derfor var det i en periode også meget populært at investere i en elektrisk fluesmækker. Det kræver endnu engang, at man løber frem og tilbage efter de små insekter, der synes umulige at besejre.

 

En insektlampe er dog et godt alternativ, hvor man ikke behøver at røre en finger. Disse lamper bruger en speciel slags UV-lys, som er til formålet selvfølgelig. Det er dette lys, som løser dine problemer. Lyset tiltrækker fluer og andre insekter hen til insektlampen. Herefter vil dyrene død ved et elektrisk stød.

insektlampe

Rengøringsvenligt

De fleste ville nok ikke kunne lide tanken om, at de mange døde dyr samler sig ved lampen. Hvilket er meget forståeligt, derfor er dette også indtænkt i løsningen. Når en insektlampe fanger dyrene, så vil derefter falde ned i en rengøringsvenlig bakke for bunden af lampen.

En hjælp til alle campisterne

Vi danskere elsker at tage på ferie. Specielt camping- og sommerhuskulturen dyrkes meget i det gode danske vejr. Her er der desværre ofte også et insektproblem. Hvis man prøver at nyde en dejlig dag indendørs eller i udestuen, så er der intet mere irriterende end insekter, der sværmer omkring en.

 

I disse tilfælde vil man også kunne nyde stor nytte af en insektlampe, der klarer alle problemer for en ganske enkelt. Lige såvel i sommermånederne, hvor myggene langsomt sniger sig ind på en. Uden at man når at se sig omkring, så har man allerede den halve krop fyldt med myggestik, der klør. Dette vil en insektlampe også kunne hjælpe med uden besvær.

Post a Comment