Skal du til at tage kørekort?

Skal du tage kørekort? – Sammenlign de nærtliggende køreskoler online

For de 163.919 mennesker der årligt tager en køreprøve, kan det være svært at vide, hvor man skal starte jagten på en køreskole. Det kan være svært at vide, hvilken køreskole man skal vælge. Eftersom størstedelen af alle køreskoler har unge elever, kan man hurtigt komme til at føle sig malplaceret, hvis man hører til en lidt ældre generation. Derfor kan det være relevant at vide en del om køreskolen, inden man kaster sig ud i en investering på gennemsnitligt 11.365 kroner.

Hvor finder man køreskolerne henne? I 9/10 tilfælde vil man sige de skal findes på Google. Desværre er det ikke altid sådan, at køreskolerne har gjort nok for, at de bliver synlige på de mest brugte søgemaskiner (heriblandt Google). Derfor kan man stå tilbage med en tom følelse, når man har søgt efter køreskoler i sit postnummer, men der kun var 5 at finde – selvom man bor i en by som eksempelvis Odense. Af lige præcis den grund, har stifterne af Licenso valgt at lave en platform, hvor alle køreskolerne er samlet.

Målet er at skabe gennemsigtighed i en branche, som har fået lov at “gå under” radaren i alle år. For at kunne skabe denne gennemsigtighed i branchen, har de valgt at have fokus på følgende punkter:

  • Fyldestgørende og brugbare anmeldelser. Der vil blive vurderer på kriterier som hvor lang tid forløbet har taget, kørelæreren, teoriundervisningen og bilen der blev brugt. Mange har én underbevidst tendens til at give topscore, når man blot skal vurdere på 1/5 stjerner. Det gør man, da der ikke skal tages stilling til, hvordan de individuelle dele af forløbet har været.
  • Oplysninger om hvilken bil, som køreskolen stiller til rådighed. Drengerøve har en tendens til, at være glade for biler. Med Licenso bliver du oplyst, så du også kan lade dette påvirke valget af køreskolen.
  • Hvor lang tid tager kørekortet? Licenso ønsker at skabe gennemsigtighed, så du har så mange informationer om køreskolen inden. Derfor samler Licenso løbende data ind, om hvor lang tid forløbet har været. Det er fra første teoritime, til man har bestået sin køreprøve
  • Prisen er for mange det vigtigste parameter, men det kan være en jungle at finde frem til den endelige pris. For de unge mennesker der selv skal betale kørekortet, så er der rigtig langt fra 10.000 DKK til 12.000 DKK. Derfor vil der på Licenso blive oplyst den endelige pris. Dette er inklusiv teoriprøve, eventuelt førstehjælpsbevis og køreprøve + leje af vogn.

Styrk køreskolernes synlighed online

Licenso ønsker også at gøre op med køreskoler, som ikke har budgetter eller mod på, at give sig i kast med online markedsføring. Det kan for mange køreskoler være en høj omkostning, hvis man skal til at bruge penge på enten AdWords eller Facebook. Derfor benytter de sig af deres stordriftsfordele, som gør det nemmere for dem, at kunne fremhæve de mindre køreskoler – til en meget billigere pris, end man oftest selv ville kunne lave det til.

Forvirret over valg af køreskole

Hvis man selv, ens barn eller ven/veninde skal til at tage kørekort, så kan det godt være værd at kigge på udvalget af køreskolerne i ens by forinden. Det gør det mere overskueligt og overkommeligt, at finde den rigtige køreskole. Licenso har en vision om at blive Danmarks sammenligningsplatform for køreskoler.

Post a Comment