Service

Hav de rette autodele lige ved hånden

Er du bil nørd og bruger en del tid på at reparere og forbedre din bil? Så har du en god mulighed for at have alle de vigtige autodele og reservedele lige ved hånden, du kan nemlig bare gå ind på Performance-parts.dk. Der finder du nemlig stort set alt i dele til et kæmpe udvalg af bil mærker og modeller, og alt sammen til en pris der er til at overkomme. Hvadenten du ønsker at tune din bil, eller bare skal have udskiftet nogle dele der trænger til det – så er Performance-parts dit go-to.

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi hos KST-Køge kan du få terapi for både mennesker og dyr. Bettina Olsen sørger for at du får den bedste behandling. Hun laver terapi for alle dyr, lige fra mus til elefanter. Med Kranio Sakral Terapi arbejder man med kroppens egen puls med formål at påvirke kroppens selvhelbredelse.

Førstehjælpskursus

Står du i jeres virksomhed eller som privatperson og mangler et billigt førstehjælpskursus? Så kan du hos DinFørsteHjælp få et billigt og professionelt førstehjælpskursus for alle. De tilbyder alt ligefra et 4-timers til 12-timers kurser. Det er altid en god idé at investere i et kursus, da man aldrig ved hvornår uheldet skulle ske.

En frisør-oplevelse udover det sædvanlige

Efterhånden er en tur til frisøren mere blevet et spørgsmål om konformitet, end pris og varighed. Man foretrækker simpelthen en frisør man føler sig tryg ved, og som man kan stole på. På Nykøbing Falster har Brdr-Rolink taget frisør oplevelsen til det næste niveau rent service-mæssigt. Her får du nemlig en helhedsoplevelse i verdensklasse, med gammeldags frisørstole, en drink i hånden og stilede barberer. Ønsker du en troværdig barber som yder det ekstra, så er Rölink brødrene dem du skal have fat i.

Personlig træning i Århus

I jagten på den perfekte krop, kan det være svært at opretholde motivationen og lysten til at træne hver uge. Derfor bliver det stadig mere populært at investere i en personlig træner, der kan “piske” en igang, og styre ens fremgang. Af personlig træning i Århus, finder du Performance Gym som har perfekt indrettede træningslokaler til personlig træning og et imponerende udvalg af professionelle og kompetente trænere. Ønsker du resultater der kan ses, så er det helt sikkert dem du skal have fat i.

Fotografer i Århus

Står din virksomhed og snart skal lancere et nyt produkt, så kontakt aarhusfotografi.dk som er din lokale fotograf i Århus til at tage flotte billeder af dagen for din virksomheds event eller selve produktet.  Klik ind på siden og læs mere!

Korrekturlæsning

Mangler du et professionelt korrekturlæsnings bureau? Så kan mindthewords hjælpe dig. De har leveret til samtlige virksomheder og hjulpet folk med udgivning af deres nyskrevne bøger.

Nye tips kommer snart!

Husk at tjek her, for at få de nye tips og tricks.