amust

Skyd foråret igang med et par lækre sandaler fra amust

Forårssolen er kommet frem, og det er tid til at pakke alt vintertøjet ned i en kasse. Det betyder dog også, at man godt må forkæle sig selv med et par nye lækre sandaler eller andre sko, der vil blive brugt flittigt i det dejlige vejr. Læs mere heromkring mærket amust, som for alvor ved hvordan man skal designe en lækker sandal.

 

Historien om amust

Amust er et dansk mærke, som designer accessoires, sko og tasker. Mærket startede tilbage i 2009 af Charlotte Littau, Rikke Friis og Kristian Blak. Selvom det ikke er flere år siden, at brandet første gang sås i modebilledet, så er det en sand lykke historie. På kort tid oplevede amust en stor positiv feedback og efterspørgsel på deres produkter, som satte startskuddet for det succesfulde brand. I dag er amust ejet af Le Nordic, som derudover også fører Pom Pom og Minipop, der er to børnetøjsmærker.

Design og kvalitet er Amust

Amust er et mærke, som er indbegrebet af skandinavisk design til den moderne og feminine kvinde. Der bliver kræsset for alle detaljer, så alle deres design udstråler eksklusivitet. Der er ingen tvivl om, at det er et designrigtigt valg hver dag med et par amust sko.

 

De fleste kvinder kender dog også den evige kamp med at skulle se præsentabel ud, men i virkeligheden strammer skoene for meget. Der er et andet vigtigt perspektiv for brandet. De producerer sko og sandaler, som skal kunne bruges time efter time og dag efter dag. Alle styles kan derfor både anvendes til brug på arbejde, til fridagen eller til en spontan aften ude. Det er derfor, at alle produkterne er meget anvendelige.

 

Design og kvalitet er begge ord, som beskriver brandet. Det er vigtigt for virksomheden at disse to ting hænger sammen. Samtidig er det også vigtigt, at der ikke gås på kompromis med prisen. Alle kvinder skal have muligheden for at anskaffe sig et par amust sko. Dertil skal der også være noget for enhver smag. Kollektionerne indeholder derfor forskellige design og farvevalg, så man er sikker på at finde lige den sko, som passer bedst til en selv.

 

 

 

 

Post a Comment