Smykker fra connections

Smykker fra Connections – Unikke og æstetiske detaljer

Smykker

Smykker fungerer som en beklædningsgenstand, som er med til at tilføje en ekstra detalje til valget af tøj. De fungerer som et element, der kan pifte enhver sammensætning af tøj op. Smykker har i mange århundrede blevet brugt til at repræsentere en vis værdi, da de kan udtrykke en særlig følelse. Formegentlig vil smykker altid forblive en særlig og personlig genstand for mange mennesker. Selvom det umiddelbart kun er lille fysisk detalje, har smykker muligheden for at gøre underværker. Det er de små ting, som gør den store forskel.

 

Bredt sortiment

Connections rummer et bredt og dybt sortiment med mange forskellige elementer. Sortimentet består både af en lang og unik række af smykker i form af :

  • Kæder
  • Armbånd
  • Låse
  • Øreringe
  • Fingerringe

 

Smykkerne er beregnet til ethvert arrangement, herunder både til hverdag og festivitas. Connections mission er bl.a. at skabe smykker til individet, som ønsker at pifte hverdagen lidt op og fejre livet. Et af de mange kendetegn ved Connections smykker er blandt andet, at hvert smykke fortæller en lille historie og tilføjer en eksklusiv elegance.

 

Tidsløst design

Smykkerne er designet efter værdier som kærlighed, styrke og autenticitet, der alle skaber rammerne for et tidsløst design. Det er væsentligt at smykkerne ikke er sæsonpræget, og samtidig ikke går af mode efter omtrent et års brug. Smykker kan være med til at danne rammen for et individs identiet, og er med til at give et personligt præg. Af den grund er det vigtigt, at smykkerne er bestemt til længere tids brug, da det er personligt og meget værdifuldt i mange menneskers øjne. Et tidsløst design forsikrer, at man både vil få glæde af smykket i nuet og i fremtiden.

 

Materiale

Connections sikrer en høj kvalitet, og ønsket er i høj graf at tilfredsstille den kræsne forbruger, som værdsætter kvalitet og godt håndværk. Sortimentets elementer fås i en række forskellige materiale, alt efter hvilket ønske der efterspørges. Materialerne er henholdsvis sølv, oxideret sølv og guld, ferskvandsperler. Derudover kan disse materialer også fås i et udvalg af farver. Her forefindes bl.a. sort sølv, forgyldt sølv, rhodineret sølv, rosaforgyldt sølv og mange flere. Dette gør muligheden for at kreere unikke sammensætninger af smykkerne endnu bedre.

 

Unikke sammensætninger

Som det fremgår af navnet Connections, der direkte oversat betyder forbindelser. Det er nemlig muligt at skabe en forbindelse mellem smykkerne, da de er designet på baggrund af enkelthed og æstetik. De enkelte smykker er hver især enkle, men rummer samtidig en unik skønhed. Denne enkelthed og æstetik giver individet muligheden for at skabe unikke sammensætninger af smykkerne. Der er ingen begrænsninger eller regler for, hvordan smykkerne kan sammensættes. Fordelen ved at have muligheden for selv at sætte smykkerne sammen på kryds og tværs, er at man også undgår at bære den eksakte sammensætning som andre. Begrænsningerne er op til hvert enkelt individ at vurdere. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Post a Comment