Sneaker release kalender

Så god er en sneaker release kalender!

Er du også spændt på, hvornår de næste Adidas Yeezy Boost 700 wave Runner dropper, så kan du med fordel gøre brug af en sneaker release kalender. Men først skal du lige vide, hvad en sneaker release kalender er, så du ved hvad du går ind til. En sådan kalender fungerer egentlig som en helt normalt kalender, hvor du kan se, når der sker noget. Alle de ting, som du kan se i denne kalender, er dog ikke, når bedstemor eller mor har fødselsdag. I stedet kan du se, hvor eksklusive sko dropper (drop: når skoens sættes til salg). Som det er med alt andet eksklusivt, så gælder det om at være hurtig på tasterne. Derfor er det vigtigt, at man sidder klar, så man kan få fat i nogle sko.

Hvorfor bruge en sneaker release i 2018

Hvis du gerne vil have fat i de førnævnte Yeezy, så er det en god ide, hvis du sidder klar. Men du kan ikke sidde klar, hvis du ikke ved, hvornår skoene dropper. Udover du kan se, hvornår skoene dropper, så kan du også se hvor de bliver solgt. Dette er meget vigtigt, fordi de forskellige forhandlere udgiver skoene på forskellige tidspunkter.

 

Sider hvor eksklusive sko ofte dropper:

  • End Clothing
  • Caliroots
  • STOY
  • Norse Store
  • 43einhalb

 

Disse sider kan du med fordel benytte, hvilket du også finder ud af, når du har prøvet at coppe (coppe: få fat i et par sko ved et drop). Disse sider er nemlig troværdige og sælger dermed de rigtige sko, fremfor at sælge kopierer. Når du køber en kopi, så kan du  muligvis få en sko, som ligner. Dog er der en stor sandsynlighed for, at skoene ikke er af samme kvalitet. Det betyder også, at en sneaker release kalender kan guide dig hen i mod sider, som sælger den rigtige udgave af skoen.

 

Hvad koster en sneaker release kalender?

Mange er nysgerrige på, hvad det egentlig koster at bruge sådan en kalender, da den giver en mange fordele. Dertil kommer det fantastiske svar, at det er gratis. Dette kan undre mange, men det skyldes oftest, at redaktionen og journalisterne bag en sneaker release kalender tjener penge på reklamer. Dette betyder, at du kan få ydelsen gratis, fordi du støder på reklamer, når du benytter dig af en sneaker release kalender.

Disse reklamer er typisk betalt af forhandlerne selv, som gerne vil være sikre på, at budskabet omkring et release når ud til flest muligt. Udover forhandlerne så er producenter også på nogle sneaker release kalendere. Det har de gjort, fordi de hver især kæmper en kamp om at sælge de mere normale sko. Det er bl.a. følgende mærker, som du muligvis har hørt om før:

  • Adidas
  • Nike
  • New Balance
  • Asics
  • Puma

 

Så mens du går og venter på det næste drop, så kan du bruge vente tide på, at se hvilke lækre sommermodeller, som snart bliver released. Det gælder jo om at være klar, og med en sneaker release kalender går man ikke glip af noget.

Post a Comment