Staldmåtter

Staldmåtter optimerer staldmiljøet for både heste og mennesker

Staldmåtter til heste kan med fordel benyttes med henblik på at optimere miljøet i stalden ved at gøre stalden mere skridsikker og skånsom for både heste og mennesker. Måtterne er meget effektive og har gentagne gange givet et positivt resultat. Der findes mange forskellige slags måtter, som laves i bestemte materialer alt afhængigt af formål og omgivelser.

Staldmåtter optimerer sikkerheden

For at optimere sikkerheden i stalden, kan staldmåtter benyttes, da de er meget effektive. De er lavet med udgangspunktet at forbedre staldmiljøet for både heste og mennesker. Derved bliver det rarere for begge parter at omgås hinanden i stalden. Måtterne bidrager derudover også til øget trivsel og virker beskyttende mod et antal sygdomme og skader. Dette er især en fordel i forhold til økonomien, da måtterne fungerer som en slags investering. De vil nemlig normalt tjene sig selv hjem inden for få måneder, idet da brugen af en staldmåtte medfører en væsentlig besparelse i form af strøelse, medicin og andre omkostninger. Derudover er måtterne også et fordelagtigt alternativ i forhold til de traditionelle løsninger.

Staldmåtter

Forskellige materialer i lækker kvalitet

Langt de fleste staldmåtter produceres i naturgummi, da det ofte er det mest fordelagtige materiale til brug i hestestalde. Måtterne bliver derudover designet med et skridsikkert RP-mønster som overflade. Netop dette mønster er optimalt til at sikre sikkerheden i stalden, da det reducerer risikoen for både heste og mennesker falder eller glider.

Nem at montere

En tydelig fordel ved staldmåtter er, at de nemt kan monteres uden nogle former for udstyr. Det er især et plus, så man ikke er nødsaget til at anskaffe sig unødvendigt udstyr eller betale for en professionel montering. Det eneste monteringen af staldmåtter kræver er kroppens fysiske kraft

 

Herunder ses et antal andre fordele ved staldmåtter

  • Reducerer hovskader
  • Beskytter mod kulde
  • Blødgør underlaget
  • Medfører bedre miljø
  • Optimerer sikkerheden

Post a Comment