fodervogn

Tips til at vælge den helt korrekte fodervogn til dig og din stald

En fodervogn fås i vidt forskellige størrelser, som spænder lige fra 140 liter og helt op til at kunne rumme 400 liter. Det hele afhænger af, hvor meget plads du har brug for i dit givne tilfælde. Alle vogne leveres i høj kvalitet, men samtidig til fordelagtige priser. Læs mere herunder og bliv klogere på de såkaldte fodervogne.

Bredt udvalg i størrelser

Faktisk er det muligt at få fodervogne i vidt forskellige størrelser, som spænder lige fra 140 liter og helt op til at kunne rumme 400 liter. Det hele afhænger af, hvor meget plads du har brug for i dit givne tilfælde. I nogle tilfælde vil det uden tvivl være mest fordelagtigt at anskaffe sig flere mindre vogne, hvorimod det i andre tilfælde vil være mere profitabelt blot at anskaffe sig én stor fodervogn. Derfor bliver du nødt til at gøre dig nogle tanker om forventninger til størrelsen af vognen. På den måde bliver dine forventninger på bedste vis imødekommet.

 

På nuværende tidspunkt er det muligt at få fodervogne i følgende størrelser.

  • 140 liter
  • 200 liter
  • 300 liter
  • 340 liter
  • 400 liter

Fodervogn af høj kvalitet

Når du står og skal vælge din fodervogn, er det vigtigt at du tager højde for kvaliteten af materialet. Dette er nemlig alfa omega for holdbarheden og levetiden af vognen. Vognene kan blandt andet leveres i et materiale, som kaldes polyethylene og har en forstærket kant. Dette er et langtidsholdbart materiale, som man derved kan have glæde af i en lang tidsperiode. Det gør desuden vognen let at manøvrere med 2 store hjul, 2 drejbare hjul samt integrerede håndtag.

Fordelagtige priser

Selvom fokusset blandt fodervogne ligger på kvaliteten af materialet, fokuseres der også i høj grad på at levere til fordelagtige priser. De forskellige vogne, som findes i sortimentet, fås i forskellige prisklasser. Her er prisklassen naturligvis afhængig af vognens størrelse og rummelighed samt materialet. Fælles for alle vogne er dog, at de alle er prisafstemt i forhold til den samlede værdi af fodervognen. Derfor skal du ikke bekymre dig om prisen, idet alle vogne kan købes til fordelagtige priser.

Post a Comment