Trænings bootcamp

Trænings bootcamp giver motivation og energi

Mangler du motivation og overskud til at tage ned og træne? En træning bootcamp vil give dig resultater, som du aldrig skulle tro var muligt. Du står ikke længere alene, men er en del af et hold, som vil give dig energi og sjove øjeblikke. Læs mere her omkring hvilken trænings bootcamp, som passer til dig.

Hvad indebærer en trænings bootcamp?

Træning er vigtigt for både kroppen og sindet. Det kan dog være svært at finde motivationen til at tage ned og træne efter en lang dag på arbejdet og børn. Det ses derfor ofte, at man aflyser holdet nede i fitness til fordel for sofaen. Her er en trænings bootcamp et fantastisk alternativ.

En trænings bootcamp er et forløb over nogle uger, typisk 8 eller 6 uger, hvor man har personlig træner. Man tilmelder sig et forløb, hvor man på holdet er 8-6 andre. Deltagerne vil være de samme, derfor opstår der ofte et sammenhold. Man er med til at motivere hinanden, selvom man måske har forskellige trænings baggrunde og styrker.

Hvilke trænings bootcamp tilbydes der?

Alle har forskellige præferencer inden for træning. Nogle kan godt lide at løbe, og andre er mere til high intensity træning. Derfor tilbydes der også forskellige camps, man kan tilmelde sig.

Holdene kunne bl.a. være:

  • Funktionel træning
  • TRX træning

Trænings bootcampen består ofte i 2 træninger om ugen med en personlig træner. Her vil man blive instrueret i, hvordan man får mest muligt ud af sin træning. I forbindelse med skader eller andet vil der blive taget højde for alternativer.

Trænings bootcamp

Trænings bootcamp kombineret med kostprogram

For at give en ekstra skalle kan man køre et kostprogram i ugerne med bootcampen. Hos bodyforlife.dk tilbyder de her rabat ved kombinationen af disse to. På den måde vil man blive præsenteret for en sundere livsstil og blive motiveret til at gøre den en del af sin hverdag.

Post a Comment