Home Blog Den digitale ugeseddel udløser mandetimer

Den digitale ugeseddel udløser mandetimer

Danmark er et land, som sætter stor ære i traditionerne, men når alt kommer til alt, så er udvikling vejen til succes. Indenfor et hav af forskellige virksomheder skal deres medarbejdere stadig aflevere en håndskrevet ugeseddel, der hurtigt bliver væk i mængden. Læs mere her om den effektive og funktionelle ugeseddel.

Effektiv timeregistrering

På mange arbejdspladser foregår hele timeregistreringen under forholdsvis primitive vilkår. På trods af at teknologien og hele udviklingen indenfor området har skabt banebrydende muligheder, så er der flere virksomheder, som ikke vælger at implementere det i deres virksomhed. De bibeholder en rutine, hvor medarbejderne skriver deres arbejde ned på en lille ugeseddel. Derefter skal de køre tilbage til kontoret og aflevere denne seddel til deres overordnet. Sedlen skal endvidere overdrages manuelt til et bogholderi, som skal prøve at kode kragetæerne, som er kridtet ned på sølle papir. Det resulterer altså i, at man i sidste ender bruger for meget tid og energi på noget, der kan gøres meget nemmere.

Digital ugeseddel

Gennem implementeringen af en digital ugeseddel vil man få helt centrale fordele og ikke mindst slippe for ugesedlen, der ligger krøllede og ulæseligt. Det vil gøre arbejdet meget nemmere for alle parter. Det vil endvidere give muligheden for følgende:

  • Registrere arbejdsdagen
  • Planlægning af arbejdsdagen
  • Kontrollere vareforbrug og lignende
  • Minimere fejl og forglemmelser

Det vil være nemt for lederen på kontoret at godkende medarbejdernes arbejde og derefter sende det direkte til et opkoblet økonomisystem. På denne måde sparer man betydelige mandetimer. Det vil udløse tid, som man kan bruge langt mere effektivt og ikke mindst på noget, som er ekstra gavnlig for virksomheden. Man fokuserer i høj grad mere på ens medarbejdere og giver dem et værktøj til deres hverdag.

Hold styr på overenskomsterne

Det er meget afhængigt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvilke aftaler og overenskomster, der er gældende. Gennem en digital ugeseddel, så vil det være meget nemmere at holde styr på eventuel akkordløn, afspadsering og lokaleaftaler. Der kan nemlig også være indgået særlige aftaler mellem medarbejder og leder. Det er til gavn for både medarbejderen selv, lige såvel som lederen. Det skaber et større overblik og mere styring på området.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Få styr på de forskellige hækkeklippere

Der findes et hav af forskellige hækkeklippere derude - og det store spørgsmål er altid, hvilken hækkeklipper skal jeg købe? Hvilken passer til mine...

Hvordan behandles rejsningsbesvær i sengen?

Rejsningsbesvær i sengen kan være frustrerende. Derfor handler det om at finde en løsning på problemet. Først er det vigtigt med en diagnose, der...

Det perfekte outfit til en aften ude!

Sommeren nærmer sig, flere ting er begyndt at åbne op og vi skal ses mere med venner og familie - for det har vi...

Giv dit ansigt ekstra kærlighed med en lermaske!

Hudplejerutiner er en vigtig del af manges daglige rutiner. Det er et par minutters selvforkælelse, inden man skal i seng eller når du er...