Home Blog Husk at vælge den korrekte flange til din individuelle opgave

Husk at vælge den korrekte flange til din individuelle opgave

Hvad er en flange og hvad bruges den til?  En flange er kort sagt et lille element, som bliver benyttet i en større sammenhæng. Generelt omtales flanger udelukkende i en industriel sammenhæng og er af denne grund ikke kendt af mange mennesker. Der findes flere forskellige slags flanger på markedet, som kan benyttes til vidt forskellige formål. Læs mere her for at blive klogere på de såkaldte flanger.

Bredt udvalg af flanger

Der findes adskillige mange forskellige flanger alt efter, hvilken sammenhæng den skal benyttes i. Et antal virksomheder specialiserer sig indenfor området, og kan derfor udbyde et så omfattende udvalg, at du kan være sikker på at finde den korrekte flange til netop dit tilfælde.

Herunder ses et udvalg af de forskellige flanger

  • Gevindflanger
  • Halsflanger/svejseflanger
  • Glatte flanger
  • Blindflanger

Alle disse ovennævnte flanger er hver især beregnet til bestemte formål, og enhver besidder en bestemt egenskab. Derfor bør du nøje undersøge og overveje, hvad netop din flange skal benyttes til. Så du får en, som på bedste vis opfylder kravene i dit tilfælde, for at du i sidste ende på længere sigt bliver tilfreds med valget af flange.

DIN gevind og andre gevind

Der findes mange forskellige slags gevind heriblandt flange med DIN gevind. Disse gevind er fremstillet i sort stål, som enten er galvaniseret eller rustfrit. Hovedsagligt bliver de leveret med BSP gevind, dog fås enkelte størrelser med få undtagelser også med NTP gevind. Udover disse former for gevind findes der utal af andre gevind, så du nemt kan finde det korrekte gevind til den pågældende flange.

50 års erfaring

På baggrund af intet mindre end 50 års erfaring leveres der udelukkende flanger af høj kvalitet. Det er et meget teknisk komplekst produkt, som derfor kræver stor viden og erfaring. Derfor stræbes der til enhver tid efter at levere branchens bedste produkter i den højeste kvalitet til de mest fordelagtige priser. Udover kvalitetsdygtige produkter leveres der ligeledes service og know-how i stor grad, så du er i trygge hænder, når du skal ud og købe din flange.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Guiden til nybegynderen til Padel

Padel tennis er det helt nye og det har fået danskerne til at tage sporten til sig. Padel er en sportsgren, der kombinerer sjov,...

Få rådgivning vedrørende dit tag Fredericia fra erfarne folk

Der er rigtig mange, der drømmer at have det helt perfekte hus, der både er smukt indeni og udenpå. Hvis man gerne...

Jagttøj til kvinder skal være så lydløst som muligt

Det bliver mere og mere populært at gå på jagt. Faktisk har det aldrig været mere populært at gå på jagt i...

Drivremme; Hvad bruger vi den til?

Det er ikke alle der ved hvordan en drivrem fungerer og hvornår man skal bruge den. Læs med i teksten nedenunder, og...