ugeseddel

En effektiv arbejdsdag, er en succesfuld arbejdsdag

Ens arbejdsdag og skema bliver mere og mere tidspræget, og konkret tidtagning kan være essentiel for mange virksomheder. Det kan være svært at holde præcist øje med hvad der bliver lavet, hvor længe det taget og hvordan det på den mest effektive måde skal blive faktureret. En hurtig applikation kan gøre hverdagen nemmere og mere effektiv.

Smart styresystem giver overskud

System og orden er på mange måder, det som en succesfuld og effektiv medarbejder har brug for, for at fortsætte med at være det. At kunne taste ind hvor lang tid noget har varet, eller hvor lang tid en kunde har taget at arbejde på, kan være udfordrende. Ved en ny slags digital ugeseddel, kan man gør al slags timeregistrering, ved hjælp af din egen smartphone. Dette er både en hurtig metode, nem og en meget mobil metode. Selvom man på arbejdsmarkedet ikke opfordres til at gå rundt med sin smartphone, men i dette tilfælde er kan det være en rigtig god ide.

En yderligere grund til at det er smart, er den mængde tid det tager fra telefon, til bogholder eller bogholderske. Det hele kan “swipes” videre, så snart man har tastet de korrekte informationer ind på sin egen telefon, men i sidste ende er det jo op til en selv om man føler man vil være ærlig omkring sine mængde brugte timer.

Administrerbar

Det smarteste er hvordan man som arbejdsgiver eller bogholder, får et meget nemmere system til at give medarbejderne løn. På denne måde får man et hurtigt system, hvor et ekstra kik på sedlen ikke bliver nødvendigt. Alt overføres direkte og gør det dermed nemmere at taste ind i lønsystemet.

Papirløs verden

Der bliver sat mere og mere fokus på hverdagsbrug af papir, og der går dette system ind og hjælper til, da det er totalt papirfrit. Slut med alle de krøllede papir ugesedler der ligger i en stak og hober sig op. Når man som virksomhed har rigtig meget papir der bliver brugt igennem dagen, er dette blot endnu en smart besparelse på papir, hvor man både sparer budgettet og miljøet.

Men den er så meget mere end bare papirløs, den har mange goder der kan påvirke en virksomhed på en meget positiv måde:

  • Hurtigt og nem at bruge
  • Effektiv organisering
  • Kan deles
  • Nemmere system
  • Kategorisering af opgaver

Post a Comment