Home Blog Få et harmonisk og smukt smil hos en klinisk tandtekniker København

Få et harmonisk og smukt smil hos en klinisk tandtekniker København

Klinisk tandtekniker København

Som klinisk tandtekniker står man for at behandle patienter, som hovedsagligt har brug for tandproteser. I forhold til stillingen som tandlæge kræver stillingen som tandtekniker en mere omfattende viden om fremstillingen af proteser samt praktisk handelag og sans for æstetik. Her handler det nemlig om at imødekomme enhver kunde efter deres individuelle ønsker og behov. Tandteknikeren står desuden selv med ansvaret for at fremstille proteser til kunderne.  En klinisk tandteknikker arbejder derudover også med mere avancerede tandproteser som eksempelvis delproteser og trykproteser. Disse proteser erstatter udelukkende de manglende tænder og fæstnes på de naturlige og resterende tænder ved hjælp af tryklåse. Dette sker dog altid i tæt samarbejde med en tandlæge.

Årligt eftersyn

Den 1. januar 2018 udkom der en ny lovgivning omhandlende medicinsk udstyr. I denne lovgivning fremgår det, at man som patient skal have tilbudt en patienterklæring efter behandlingen hos eksempelvis en klinisk tandtekniker København. Dette betyder, at man patient skal overholde sit årlige tandeftersyn, for at opretholde garantien. Det årlige eftersyn sikrer, at tandprotesen fortsat fungere optimalt og om der eventuelt er brug for ændringer. Derudover fjernes tandsten fra tandprotesen, samtidig med at protesen poleres og pudses, så den fremstår som ny. Det er vigtigt, at den passer til patienten for at protesen fungerer optimalt til formålet.

Kosmetiske og økonomiske fordele

Der er mange fordele forbundet med en tandprotese. En kliniks tandteknikker København sørger nemlig både for, at resultatet både giver kosmetiske og økonomiske fordele. De kosmetiske fordele kommer i form af det fysiske udseende. Tandprotesen går nemlig ind og erstatter de manglende tænder, så man får et fuldendt tandsæt. Derudover er der også økonomiske fordele, idet at det ofte er muligt at få et tilskud fra kommunen, så man kan spare lidt ekstra på tandprotesen hos en klinisk tandtekniker.

Fremstilling af proteser

En protese fungerer på mange andre måder end bare at erstatte de manglende tænder. Den går nemlig også ind og erstatter den tabte tyggefunktion, som man mister i takt med tab af tænder. Derfor opretholder en tandprotese tyggefunktion, så mundens egenskaber kommer til at fungere optimalt igen.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Guiden til nybegynderen til Padel

Padel tennis er det helt nye og det har fået danskerne til at tage sporten til sig. Padel er en sportsgren, der kombinerer sjov,...

Få rådgivning vedrørende dit tag Fredericia fra erfarne folk

Der er rigtig mange, der drømmer at have det helt perfekte hus, der både er smukt indeni og udenpå. Hvis man gerne...

Jagttøj til kvinder skal være så lydløst som muligt

Det bliver mere og mere populært at gå på jagt. Faktisk har det aldrig været mere populært at gå på jagt i...

Drivremme; Hvad bruger vi den til?

Det er ikke alle der ved hvordan en drivrem fungerer og hvornår man skal bruge den. Læs med i teksten nedenunder, og...