Home Blog Marsvinelegetøj

Marsvinelegetøj

Leg dit marsvin glad 

Til trods for den lille størrelse på et marsvin, så kræver det meget – både fysisk og mentalt.

For at dit marsvin kan have det godt mentalt, kræver det, at den bliver underholdt, motioneret og trænet.

 

Den bedste måde at få et glad marsvin på, er ved at sørge for lækkert marsvinelegetøj til den. Marsvinelegetøj er tilpasset marsvin – både i størrelse, materiale og formål. 

 

Dette skal du bruge

Når man snakker marsvinelegetøj, kan det være mange ting. Det kan både være ting til buret, ting til løbegården eller hvis du sidder og leger med dit marsvin en aften.

 

Til dit bur anbefaler vi tunneller, broer, hø-bolde, trælegetøj og ting at gnave i. Sørg for, når du anskaffer dig det, at det er af materiale, der kan tåle at blive bidt i, samt at det er af materiale, som ikke skader dit marsvin.

 

Udenfor buret til f.eks når du leger med dit marsvin eller den render frit, kan du købe større ting til den. Her kan man f.eks. få store tunneler, som den kan rende i. Aktivitetslegetøjet er også blevet populært. 

Her bliver marsvinet underholdt samtidig med, at det også stimulerer den.

 

Stimulering er vigtigt

Til trods for at mange tror, marsvin ikke kræver det store, så er det vigtigt, at de bliver aktiveret og underholdt i løbet af dagen. Dette er essentielt, for at sikre at dit marsvins sundhed og velvære er, som det skal være. Hvis et marsvin keder sig i løbet af dagen og ofte, kan det i sidste ende påvirke dit marsvins mentale sundhed. 

 

Sådan kan se om dit marsvin trives
Du er oftest ikke i tvivl, hvis dit marsvin ikke trives. Trives det ikke, kan du se på det dens pels, fordøjelse, vejrtrækning eller tænder.
Er du i tvivl, skal du snakke med din dyrlæge. 

 

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Det bedste teknologi til undervisningsbrug!

Teknologi er et bredt fænomen, og tænker man for længe over, hvad det indebærer og hvad det kan? Ja, så taber man næsten pusten....

Sådan finder du den bedste maler

Du har længe gået og drømt om, at nu var det på tide at køkkenet, badeværelse eller måske det hele fik en tur med...

Marsvinelegetøj

Leg dit marsvin glad  Til trods for den lille størrelse på et marsvin, så kræver det meget - både fysisk og mentalt. For at dit marsvin...

Guiden til nybegynderen til Padel

Padel tennis er det helt nye og det har fået danskerne til at tage sporten til sig. Padel er en sportsgren, der kombinerer sjov,...