Home Uncategorized Guiden til nybegynderen til Padel

Guiden til nybegynderen til Padel

Padel tennis er det helt nye og det har fået danskerne til at tage sporten til sig. Padel er en sportsgren, der kombinerer sjov, samvær og masser af action. Det er en helt fantastisk sportsgren for de fleste. Man kan spille det i alle aldre og med forskellige færdigheder. Det er nemlig både hurtigt og rigtig nemt at lære. De fleste nybegyndere lære alle de grundlæggende færdigheder inden for den første time. Det er selvfølgelig altid en fordel hvis man har erfaring med andre sportsgrene inden for sammen kategori, her vil det primært være i sær tennis og squash, som også spiller er blevet opfundet ud fra at kombinere disse to sportsgrene i en. Derudover er sportsgrenen Padel tennis en perfekt sport for både kvinder og mænd og endda unge, hvor alle kan spille sammen og mod hinanden, da sportsgrenen ikke går ud på at dominere styrke men at ens strategi fungere.

Det helt nye fancy gadget til alle de nye er selvfølgelig en Padel taske. Denne smarte taske har mulighed for at både opbevare dit Padel bat og alle dine bolde. Derudover er der fint plads til dit sportstøj også. Tasken er lidt anderledes end en tennis taske, da en tennis ketcher er større og derfor er tasken i de fleste tilfælde også større.

I Padel tennis er pointsystemet, det sammen som det er i tennis, hvor man spiller bedst ud af tre sæt. I hvert sæt skal man vinde seks pariter med mindst to overskydende points, for at kunne vinde sættet. Hvis begge hold vinder ét sæt hver, så vil kampen gå i tie-break i trejdesæt og hvis sættet får stillingen seks – seks i partier, så vil den spiller, som først vinder syv points vinde hele partiet og sættet forudsat at han fører med to points. En Padelbane er ti x tyve meter. Det er ca. halvdelen af en tennisbane. Det betyder også at Padelbanen ikke bruger samme plads, som tennis og der i Padel bruges fire spillere i de fleste kampe i forhold til tennis, hvor der i de fleste tilfælde bliver spiller en mod en.

 

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Guiden til nybegynderen til Padel

Padel tennis er det helt nye og det har fået danskerne til at tage sporten til sig. Padel er en sportsgren, der kombinerer sjov,...

Få rådgivning vedrørende dit tag Fredericia fra erfarne folk

Der er rigtig mange, der drømmer at have det helt perfekte hus, der både er smukt indeni og udenpå. Hvis man gerne...

Jagttøj til kvinder skal være så lydløst som muligt

Det bliver mere og mere populært at gå på jagt. Faktisk har det aldrig været mere populært at gå på jagt i...

Drivremme; Hvad bruger vi den til?

Det er ikke alle der ved hvordan en drivrem fungerer og hvornår man skal bruge den. Læs med i teksten nedenunder, og...