Home Uncategorized Giv dit ansigt ekstra kærlighed med en lermaske!

Giv dit ansigt ekstra kærlighed med en lermaske!

Hudplejerutiner er en vigtig del af manges daglige rutiner. Det er et par minutters selvforkælelse, inden man skal i seng eller når du er stået op om morgenen. Vi elsker nemlig en flot og velplejet hud, som er er klar til en dag med udfordringer. Men vil du gerne forkæle din hud endnu mere – så er en lermaske svaret!

Lermaske – fast del af koreansk hudpleje 

Når du går igennem de klassiske 10 trin af koreansk hudpleje, så er en lermaske en del af det. Trinnet står beskrevet som “brug af ansigtsmaske”, men da hele pointen med koreansk hudpleje er, at alt skal være så naturligt som muligt, så er en lermaske oplagt til denne del. Det er derfor også et produkt, som du oftest vil finde på hylderne blandt K-beauty. 

Sådan bruger du din lermaske bedst 

Inden du påfører dig din lermaske, er der nogle steps, som du skal igennem, for at du får den fulde effekt fra masken. 

Rens din hud

Start med at rense din hud. Påfører du dig din lermaske, inden din hud er renset, vil kun noget af al næringen blive optaget og du vil slet ikke få den fulde effekt. Start derfor med at rense overfladisk. Her fjerner du gamle makeuprester og skidt fra dagen, der er gået. Efterfølgende skal du have en dybere rens, hvor tilstoppede porer bliver renset og døde hudceller fjernet. 

Påfør næring 

Når din hud er renset og klar, så skal den have næring. De trin er til for at give din hud det, som den har brug for, for at kunne genskabe nye hudceller og dermed se endnu mere frisk og sundhed. I denne sammenhæng påfører du også din lermaske, som du har købt efter dine egne behov og hvad din hud netop har brug for. Når du bruger din lermaske, bør du følge instrukserne der på for at opnå det mest optimale effekt. 

Beskyt din hud

Nu er din hud fyldt op efter en god tur med din lermaske. Så skal al næringen og effekten bevares! Brug derfor i disse trin noget øjencreme, som beskytter dit mest sarte område, en creme der hjælper til at passe på din hud og gerne en solcreme – som kan beskytte dig mod de strenge UV stråle – som er lidt af en fjende, når det kommer til sundhed. 

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Få styr på de forskellige hækkeklippere

Der findes et hav af forskellige hækkeklippere derude - og det store spørgsmål er altid, hvilken hækkeklipper skal jeg købe? Hvilken passer til mine...

Hvordan behandles rejsningsbesvær i sengen?

Rejsningsbesvær i sengen kan være frustrerende. Derfor handler det om at finde en løsning på problemet. Først er det vigtigt med en diagnose, der...

Det perfekte outfit til en aften ude!

Sommeren nærmer sig, flere ting er begyndt at åbne op og vi skal ses mere med venner og familie - for det har vi...

Giv dit ansigt ekstra kærlighed med en lermaske!

Hudplejerutiner er en vigtig del af manges daglige rutiner. Det er et par minutters selvforkælelse, inden man skal i seng eller når du er...