Home Bolig Sådan finder du den bedste maler

Sådan finder du den bedste maler

Du har længe gået og drømt om, at nu var det på tide at køkkenet, badeværelse eller måske det hele fik en tur med malerpenslen. Selvom at male kan lyde hyggeligt og du tænker, det kan du gøre selv billigere. Så overvej igen. Nogle har selvfølgelig kompetencerne, men er det et hjem, som du skal bo i længe eller en dag flytte ud af, så kan det være en fordel at arbejdet er gjort ordentligt.

Hvordan finder jeg den bedste maler?

Har du besluttet dig for at give jobbet videre til en professionel, er næste skridt at finde den dygtigste på markedet. Det er ret ligetil. Du kan enten forhøre dig i din omgangskreds, om der er nogle, de kan anbefale. Ellers er der den klassiske google søgning. Er du fra Gentofte, søger du blot på “Maler Gentofte” og så vil der komme søgninger frem.

Gode kriterier at gå ud fra

I din søgen på google skal man aldrig tage den første og bedste uden at have undersøgt yderligere.

Tilbyder de det, du skal have lavet?

Tjek først og fremmest at malerfirmaet kan klare de maleropgaver, som du har i tankerne. De fleste kan det meste, men nogle har valgt kun at lave visse arbejdsopgaver. Er det tilfældet, kan du altid give dem et kald og forhøre dig nærmere og ellers så fortsætter du blot din søgen.

Undersøg deres værdier

Med det menes der, læs om dem og deres arbejde. Man kan hurtigt via hjemmesiden få en ide om, hvilke slags mennesker det er, der driver forretningen. Tit vil det også stå på hjemmesiden, hvilke værdier de har, hvad de går op i og hvordan de laver deres arbejde bedst muligt.

Hvad koster en male?

Det svar vil du aldrig finde på deres hjemmeside. Hver opgave ses som individuel og alt efter størrelse, materiale og andre faktorer, kan og vil prisen altså variere. Har du i stedet fundet en maler, som lyder lovende og nu mangler du egentlig bare en pris, så giv dem et kald.

Ring til dem

Som nævnt før, så giv maleren et kald. Hvad end det er for at høre om prisen, snakke med dem eller stille spørgsmål – så ring. Det vil gøre processen nemmere og du vil hurtigt få en fornemmelse af, hvem de er som virksomhed.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Få styr på de forskellige hækkeklippere

Der findes et hav af forskellige hækkeklippere derude - og det store spørgsmål er altid, hvilken hækkeklipper skal jeg købe? Hvilken passer til mine...

Hvordan behandles rejsningsbesvær i sengen?

Rejsningsbesvær i sengen kan være frustrerende. Derfor handler det om at finde en løsning på problemet. Først er det vigtigt med en diagnose, der...

Det perfekte outfit til en aften ude!

Sommeren nærmer sig, flere ting er begyndt at åbne op og vi skal ses mere med venner og familie - for det har vi...

Giv dit ansigt ekstra kærlighed med en lermaske!

Hudplejerutiner er en vigtig del af manges daglige rutiner. Det er et par minutters selvforkælelse, inden man skal i seng eller når du er...