Home Blog Guide: Når du skal flytte hjemmefra

Guide: Når du skal flytte hjemmefra

Det kan være svært at vide hvad man har behov for, når man flytter hjemmefra og i egen lejlighed. Det er sjældent at unge tænker, de skal huske at købe salatskåle eller vandbeholdere. Det meste lærer de med tiden, men det kan være en god ide at undersøge hvad man skal huske og hører gode råd om indretning og selvstændighed. Læs mere om dette nedenunder.

Gode råd til unge

Det kan være meget overvældene at flytte hjemmefra. Nogen unge har aldrig boet selv før, og oplevet hvordan det er og hvad man skal gøre. Det er ikke fordi det er meget svært, men det kan være dejligt at få en god start i sin nye lejlighed.  Det vigtigste er at du skaber et sted hvor du føler dig hjemme. Man skal kunne trække sig og finde ro og tryghed i sit lejlighed/hus. Dette er vigtigt, og du vil kunne mærke behovet for et trygt sted, når du møder udfordringerne ved at flytte hjemmefra. 1 ting man skal huske, når man er ny tilflyttende til en by eller område, er at spørge sig frem. Det er en god ide at være meget åben og dermed skabe bekendtskaber med folk der kender området bedre end dig. Der findes ikke en bedre guide, end en der kender stedet.

Et andet godt råd er at man skal tage afstand. Det er ikke fordi du skal tage fuldstændig afstand og droppe alt kontakt med dine forældre. Men det kan være en god ide i starten at tage afstand og vende sig selv til at være alene.

Indretning: hvad gør man?

Ens lejlighed eller hus skal som sagt være et trygt sted. Man skal skabe et sted hvor man kan finde ro og lade facaden slippe. Dette sker bedst hvis man kan lide sit hjem og ønsker at tilbringe tid der. Derfor kan indretning også have en betydning på sin oplevelse. Indretning og udsmykning kan skabe en bestemt stemning, hvis man gør det rigtigt. Det kan også være ved at male en farve på en af væggene. En farve man holder af og bliver glad af at se på.

Hvad skal man huske?

Der er mange ting som man har brug for når man skal flytte hjemmefra. Flere ting end blot salatskåle og vandbeholdere.

Man skal købe udstyr til både:

  • Køkkenet
  • Stuen
  • Badeværelset

Dette kan godt være dyrt i længden, så vær på forkant. Ønsk dig salatskåle som en fødselsdagsgave. Og fra salatskåle kan du arbejde der op derfra.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Det bedste teknologi til undervisningsbrug!

Teknologi er et bredt fænomen, og tænker man for længe over, hvad det indebærer og hvad det kan? Ja, så taber man næsten pusten....

Sådan finder du den bedste maler

Du har længe gået og drømt om, at nu var det på tide at køkkenet, badeværelse eller måske det hele fik en tur med...

Marsvinelegetøj

Leg dit marsvin glad  Til trods for den lille størrelse på et marsvin, så kræver det meget - både fysisk og mentalt. For at dit marsvin...

Guiden til nybegynderen til Padel

Padel tennis er det helt nye og det har fået danskerne til at tage sporten til sig. Padel er en sportsgren, der kombinerer sjov,...