Home Business Det bedste teknologi til undervisningsbrug!

Det bedste teknologi til undervisningsbrug!

Teknologi er et bredt fænomen, og tænker man for længe over, hvad det indebærer og hvad det kan? Ja, så taber man næsten pusten. Men ikke desto mindre, så er teknologi en stor del af vores verden. Oftest er det så inkorporeret i vores hverdag, at vi slet ikke tænker over det. Andre gange bruger vi det selv og andre gange benytter vi os af ting, som kun er kommet til via teknologi.

Verdenen udvikler sig konstant

En af grundene til, at når man ser 10 år tilbage og tænker at alting er forandret, så skyldes det én ting og det er teknologi. Det er nemlig teknologien, der gør, at alting hele tiden forbedres. Her vil de fleste forbinde teknologi med mobiler, computer, el løbehjul og biler. Men det er meget mere end det.

Vi kan analysere alt

På grund af teknologi kan vi måle, analysere, gemme og sende alt vi arbejder på. Står vi i laboratoriet og arbejder, skal vi ikke længere fysisk stå med eksterne ting eller transportere analyser til hinanden hvad end det er i samme rum, eller til en anden verdensdel via transport. Takket være teknologi kan vi gøre det på ingen tid. Vi deler det hele på et splitsekund. Det er blot få af grundene til, at vi hele tiden opdager nye ting.

Få det perfekte redskab

Er du indenfor videnskab, teknologi, ingeniør, matematik eller andre fag, som kræver en del analyse, målinger og datalogging, så kender du helt sikkert til LabQuest 3. Det er et af de nyeste systemer, men samtidig er det utrolig brugervenligt. Grundet dens brugervenlige tilgang anbefales LabQuest 3 oftest til undervisningsbrug – på alle niveauer. Det er et redskab, som gør det nemt for dig at måle og datalogge. Samtidig kan den nemt tilsluttes Vernier, og på den måde kan al data deles, hvor end det er nødvendigt som f.eks. til laboratoriet, klasselokalet eller sågar ude i feltet.

Hvad kan LabQuest 3?

LabQuest vinder først og fremmest på sin lille størrelse – den måler blot 15,41 cm x 8,59 cm og har en højopløselig skærm, som selvfølgelig er med touch. Udover det har den en LED baggrundsbelyst display, og kan bruges udendørs uden at være generet af solen.
Den kan måle op til 100.000 målinger pr. sekund og så kan den altså meget mere. Ovenstående er blot få faktorer, som gør, at LabQuest 3 er det perfekte valg som datalogger og til at måle.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Det regner 171 dage om året i Danmark

I Danmark regner det i gennemsnit hver anden dag. Vi har får altså i løbet af året en masse regnvand og spildevand, som jo...

Fragt dine ting – store som små – med god samvittighed!

Containere til byggeri og håndværk Til trods for størrelsen på lille Danmark, så er det et land, hvor der bliver brugt containere til mange ting...

Pileanlæg – det nyeste indenfor miljøvenlighed!

De seneste par år har der været fokus på miljø generelt. Her har der blandt andet været fokus på at mindske udledning til miljøet...

Det bedste teknologi til undervisningsbrug!

Teknologi er et bredt fænomen, og tænker man for længe over, hvad det indebærer og hvad det kan? Ja, så taber man næsten pusten....