Home Business Pileanlæg - det nyeste indenfor miljøvenlighed!

Pileanlæg – det nyeste indenfor miljøvenlighed!

De seneste par år har der været fokus på miljø generelt. Her har der blandt andet været fokus på at mindske udledning til miljøet – i flere sammenhænge. Et af de steder hvor der virkelig er begyndt at blive gjort en forskel, er i forhold til spildevand. Men det kan være en jungle at finde rundt i, hvordan de forskellige ting virker og hvad det egentlig gør af gode ting for naturen.

Hvorfor bruger man et pileanlæg?

Man bruger et pileanlæg til at minimere spildevand og med et pileanlæg, kan man faktisk undgå det helt. Man bruger ofte pileanlæg i områder, hvor der ikke er kloakering. Her sætter man så et pileanlæg op for at minimere spildevand. Det kan man gøre, fordi det er et lukket anlæg og derved undgår man udledning til naturen.

Hvad er et pileanlæg?

Et pileanlæg er et anlæg lavet til at minimere og undgå spildevand som nævnt tidligere. Det er lavet af pilebuske/træer, som oftest med tiden kan vokse sig 4-5 meter høje. Grunden til at man bruger pilebuske, er, fordi de optager spildevandet og fjerner i samme forbindelse nogle af de forurenede stoffer og samme tid formår vandet at fordampe gennem bladene.

Dette skal du være obs på, inden du får et pileanlæg

Inden du får dig et pileanlæg, er der nogle ting, der skal tænkes over og tages med i dine overvejelser. En af de første og mest oplagte ting at være opmærksom på, er hvor meget størrelse, det skal bruge. Det kræver utrolig meget plads. Du kan regne med, at dit pileanlæg skal bruge omkring 8 meter i bredde og omkring 25-30 meter i længde. Det er altså ikke noget, som man bare lige stiller op i baghaven. Udover det, er der nogle helt standard krav, som skal følges, før det kan lade sig gøre. Dit anlæg skal f.eks. plantes på en plan grund. Med plan grund menes der en grund, der er lige. Udover det, er det essentielt at pilebuskene bliver plantet i løbet af foråret. Det skyldes, at det er det bedste tidspunkt for pilebuskene at slå rødder og på den måde få en god vækst det første år.

Tal med en ekspert

Går du med tankerne om et pileanlæg, så snak med en professionel. De kan fortælle dig, hvorvidt det er muligt og hvad du skal gøre, for at det bliver en realitet.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Få styr på de forskellige hækkeklippere

Der findes et hav af forskellige hækkeklippere derude - og det store spørgsmål er altid, hvilken hækkeklipper skal jeg købe? Hvilken passer til mine...

Hvordan behandles rejsningsbesvær i sengen?

Rejsningsbesvær i sengen kan være frustrerende. Derfor handler det om at finde en løsning på problemet. Først er det vigtigt med en diagnose, der...

Det perfekte outfit til en aften ude!

Sommeren nærmer sig, flere ting er begyndt at åbne op og vi skal ses mere med venner og familie - for det har vi...

Giv dit ansigt ekstra kærlighed med en lermaske!

Hudplejerutiner er en vigtig del af manges daglige rutiner. Det er et par minutters selvforkælelse, inden man skal i seng eller når du er...