Home Blog Rolfschmidt Industriplast fremstiller unikke emner i termoplast

Rolfschmidt Industriplast fremstiller unikke emner i termoplast

Hvem er Rolfschmidt Industriplast?

Rolfschmidt Industriplast blev grundlagt i 1978, og er i dag en moderne virksomhed med 50 ansatte. De specialiserer sig i, at bearbejde termoplast og give teknisk rådgivning heromkring. De har i snart 40 år drejet og fræset i plast og gummiplast, og er derfor eksperter inden for området. Hos Rolfschmidt Industriplast er det vigtigste kundernes behov. Det er deres ønsker, der er i fokus, og alle i virksomheden gør alt for at give den bedst mulige service og oplevelse. Emnerne bliver fremstillet udelukkende efter kundernes ønsker, og baseres på kundernes:

 • Tegninger
 • Skitser
 • Prøver

Der lægges stor vægt på at opbygge et tæt samarbejde med kunderne. På den måde finder man frem til de bedste løsninger og ideer, og udarbejdelsen af disse bliver dermed også optimal. Dette forstærkes af, at der er en hurtig leveringstid og materialerne og elementerne alle er i meget høj kvalitet.

Opgraderet maskinpark og ny teknologi

Rolfschmidt Industriplast sørger for hele tiden at holde sig opdateret, så de har det nyeste og det bedste udstyr. De har en strategi om løbende at optimere produktionen, så de altid anvender den nyeste CNC-teknologi. Det er nødvendigt at have fokus på maskinparken og udstyret, da der er en mangel på kvalificerede industriteknikere. For at kompensere for de manglende hænder i produktionen, bliver man nødt til at investere i de nyeste CNC-maskiner. Disse maskiner er i stand til at lave mere præcis og hurtigere fræsning, hvilket er en stor fordel. Maskinparken består af fræsere, drejebænke, maskiner til varmbukning af plader og et snedkeri med horisontal- og vertikalsave. De  most populære er bl.a.:

 • 5 akse CNC fræsere
 • CNC styrede bearbejdningscentre og drejebænke
 • Horisontal- og vertikalsave

De nye maskiner gør, at man kan arbejde hurtigere og mere nøjagtigt, og gør derfor virksomheden mere fleksibel. Inden for denne form for industri spiller tid en stor rolle, og det er derfor vigtigt at være konkurrencedygtige ift. tiden det tager at fremstille produkterne samt leveringstiden af disse. Den maksimal emnestørrelse maskinerne kan være kreative: L=3600mm, B=1500mm og H=600mm, Max 450 kg.

Virksomheden kan modtage filer af typen:

 • IPT
 • STEP
 • SAT
 • IGES

Disse typer af filer bliver indlæst direkte i CAM systemet. Delene der skal rekonstrueres kan enten opmåles hos kunderne eller ved at sende nogle prøver til konstruktionsafdelingen. Når opmålingerne har fundet sted kan produkterne fremstilles med stor præcision. Det er muligt at få lavet en prototype, model elller fixtur ved hjælp af en 3D-Printer. Som en af deres hoved kompetencer tilbyder Rolfschmidt Industriplast 3D Print.

Førende indenfor fyldeindustrien i Europa

Virksomheden er en af de førende i Europa, når det kommer til fremføringssnegle til flasker, dåser og ampuller. Fyldindustrien er i øjeblikket en kundegruppe med stort potentiale. De leverer komplette løsninger til bl.a. bryggeri-, maskin- og medicinalindustrien. Når man bliver kunde hos Rolfschmidt Industriplast består et typisk projektforløb af:

 • Opmåling af de enkelte dele
 • Udarbejdelse af nødvendige konstruktionstegninger
 • Konstruktion og tilpasning kunststofdele – både det nye format og den bestående maskine
 • Fremstilling af nye formatdele
 • Montage og prøvekørsel sammen med kundens personale

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Det regner 171 dage om året i Danmark

I Danmark regner det i gennemsnit hver anden dag. Vi har får altså i løbet af året en masse regnvand og spildevand, som jo...

Fragt dine ting – store som små – med god samvittighed!

Containere til byggeri og håndværk Til trods for størrelsen på lille Danmark, så er det et land, hvor der bliver brugt containere til mange ting...

Pileanlæg – det nyeste indenfor miljøvenlighed!

De seneste par år har der været fokus på miljø generelt. Her har der blandt andet været fokus på at mindske udledning til miljøet...

Det bedste teknologi til undervisningsbrug!

Teknologi er et bredt fænomen, og tænker man for længe over, hvad det indebærer og hvad det kan? Ja, så taber man næsten pusten....