Home Blog Den store guide til herre bukser

Den store guide til herre bukser

Flere og flere mænd er begyndt at gå op i hvordan de ser ud, fordi de ved, hvor stor en forskel et udseende kan gøre. Vi er generelt blevet meget dømmende her i Danmark, og kan være lidt for gode til at give det såkaldt ’elevatorblik’. Dette blik går ud på, at man lige scanner en medborger fra top til tå, for at se hvilket tøj han/hun har på. Dette er noget, som er meget udbredt, og derfor fylder herre bukser en hel del. Det er ikke blot længere noget, som skal være neutral, fordi man skal virke professionel, i stedet er det blevet en essentiel del af mændenes garderobe. Inden for herre bukser, kan man bl.a. finde modeller som.

  • De klassiske jeans
  • De flotte og afslappende chinos
  • De formelle habitbukser

Disse tre er nok de mest populære bukser, når man snakker herre bukser, hvor der selvfølgelig kan være mænd, som finder noget helt fjerde mere attraktivt. Noget af det, som adskiller disse buksemodeller er, at man altid kan style dem, så det ser formelt ud. Dog har de nogle helt forskellige egenskaber, som gør, at de adskiller sig fra hindanen.

De gamle herre bukser jeans

Jeans adskiller sig meget fra chinos og habitbukser, da de er lavet af et meget stift og slidbart materiale. Derfor er det noget, som man næsten er sikker på at finde hos hver mand i kongeriget Danmark. Disse herre bukser kommer oprindeligt fra USA, og kaldes derfor også cowboybukser. Som navnet antyder var det de gamle cowboys, som bar dem som de første. Det skyldtes, at jeans er lavet af denim, som er ekstremt slidbart. I dag ses de dog ikke som arbejdsbukser, men som bukser, man kan bruge i næsten alle situationer.

De flotte og afslappende chinos

Det næste par herre bukser er der mange meninger om, og det skyldes, at det ikke er alle, som er lige vilde med dem. Derfor holder jeg mig til de fakta, som kan være svære til at have en anderledes holdning til. Chinos er en blanding af jeans og habitbukser. Det betyder, at de er meget behagelige, hvilket skyldes, at de oprindeligt er lavet til afslapning. Dog er de meget gode, hvis man gerne vil se meget godt ud i tøjet, uden at man skal komme i et jakkesæt.

De formelle habitbukser

Sidst men ikke mindst er der også habitbukserne, som bæres af flere og flere mænd. Det er et par herre bukser, som oftest er lavet i et meget blødt og let stof. Det gør, at de er meget behagelig at have på, selvom man står i et jakkesæt. Udover at de er meget behagelige, så er de også flotte. Dette giver dig de optimale rammer, for at se professionel ud, fordi der er smarte og behagelige. Dog er der også mange unge, som er er begyndt at bruge disse herre bukser, fordi man også kan style dem med en T-shirt, hvilket er top moderne lige for tiden.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

En hyldest til vores firbenede venner med kæledyrs portrætter

Kæledyr spiller en særlig rolle i vores liv. De er vores loyale ledsagere, som bringer glæde, trøst og ubetinget kærlighed. At få lavet et...

Få styr på de forskellige hækkeklippere

Der findes et hav af forskellige hækkeklippere derude - og det store spørgsmål er altid, hvilken hækkeklipper skal jeg købe? Hvilken passer til mine...

Hvordan behandles rejsningsbesvær i sengen?

Rejsningsbesvær i sengen kan være frustrerende. Derfor handler det om at finde en løsning på problemet. Først er det vigtigt med en diagnose, der...

Det perfekte outfit til en aften ude!

Sommeren nærmer sig, flere ting er begyndt at åbne op og vi skal ses mere med venner og familie - for det har vi...