Home Blog Angst Odense giver dig en god angst behandling

Angst Odense giver dig en god angst behandling

Når man får angst, så føles det som om, at verden rumler sammen, og derfor kan man ikke overskue noget. Det hele virker nemlig for besværligt, fordi det kan synes som om, at der er en fare ved alting. Med andre ord er man bekymret, selvom det er helt unødvendigt, fordi vi passer på hinanden. Når man har fået angst, så er det vigtigt, at man får en angst behandling, så man kan komme videre. Hos Angst Odense står de med åbne arme, fordi de ved hvor vigtig en behandling kan være.

Hvad er tegn på angst?

Hvis du har mistanke om, at du eller en du kender, har angst, så kan du se efter nogle ting. Dette er en meget god ide at gøre, fordi man så kan stoppe angsten i tide. Det kan bl.a. være følgende udslag, som Angst Odense mener kan være tegn på angst:

  • Hvis du oplever hjertebanken, rysten, sveden, mundtørhed og vejrtrækningsproblemer.
  • Hvis du oplever trykken for brystet, kvalme, uro i maven, svimmelhed og uvirkelighedsfølelse.
  • Hvis du oplever hedeture, kuldegysninger, dødhedsfølelse i fingrene/arme/ben og andre underlige fornemmelser i kroppen.

Disse tegn kan både være svage, men også stærke. Det kommer an på hvilken person, som oplever det, men også hvor udviklet angsten er. Der findes også forskellige former for angst, som kan være både passive, men også aggressive.  Udover disse symptomer så er det fælles for alle med angst, at de flygter fra det, som er ubehageligt. Mange af disse forskellige former for angsttyper har symptomer, som overlapper hinanden. Heriblandt kan der nævnes, at depression og stress har mange lignende symptomer, som derfor overlapper hinanden.

Sådan hjælper de hos Angst Odense

Når du har opdaget, at der er tegn på angst, så er det vigtigt, at du eller din bekendte søger hjælp. Hjælpen vil nemlig få dig ud af angsten, hvilket vil give dig et godt liv. Hos Angst Odense ved de, at angsten kommer til at tage overhånd for mange. Derfor skal de hurtigst muligt hjælpes ud af det. Dog skal det også være den rette måde, så der ikke kommer store tilbagefald.

Når Angst Odense skal hjælpe, så ved de, at angsten skal tackles. Det betyder, at man nogle gange må se frygten i øjnene, for så at overkomme den. Hos Angst Odense er de med til at give dig en forståelse for angst, hvilket gør det nemmere for dig at komme over den. Når man skal bekæmpe angst, så kan man bl.a. benytte sig af psykoterapi, som er et veldokumenteret middel. Det lyder voldsomt, men hos Angst Odense oplever de, at psykoterapi er et af de bedste midler, da man for alvor kan kommer til at arbejde med hjernen.

De mest hyppigste former for angst, som de oplever hos Angst Odense er følgende:

  • Panikagnst
  • Generaliseret angst
  • Enkelt forbier
  • Social forbi

Har du i stedet nogle andre former for angst, så står de også klar til at hjælpe dig hos Angst Odense. De ved nemlig, hvor vigtigt det er, at man hurtigt kommer i gang med bearbejdelsen. Angst fylder nemlig en meget stor del i hverdag, hvilket påvirker alle beslutninger, bevægelser og tanker.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Det regner 171 dage om året i Danmark

I Danmark regner det i gennemsnit hver anden dag. Vi har får altså i løbet af året en masse regnvand og spildevand, som jo...

Fragt dine ting – store som små – med god samvittighed!

Containere til byggeri og håndværk Til trods for størrelsen på lille Danmark, så er det et land, hvor der bliver brugt containere til mange ting...

Pileanlæg – det nyeste indenfor miljøvenlighed!

De seneste par år har der været fokus på miljø generelt. Her har der blandt andet været fokus på at mindske udledning til miljøet...

Det bedste teknologi til undervisningsbrug!

Teknologi er et bredt fænomen, og tænker man for længe over, hvad det indebærer og hvad det kan? Ja, så taber man næsten pusten....