Home Blog Skægolie giver et sund og flot skæg

Skægolie giver et sund og flot skæg

Er du ude efter et flot og præsentabelt skæg? Dit skæg skal plejes, som alt andet. Skægolie er et super godt produkt, som er med til pleje dit skæg, som intet andet produkt kan. Læs nedenfor hvorfor du skal vælge skægolie.

Hvad er skægolie?

Skægolie har egenskaber, som tit bliver undervurderet. Mange mænd har den fejlagtige opfattelse, at skæg skal behandles som hår. Dette er langt fra den rigtige opfattelse. Skæg er fra naturens side stivere end almindeligt hår. Stivheden i skægget gør det svære at forme og holde et blødt look. Derfor bruger mange mænd voks eller andre produkter for at forme og style sit skæg. Hvilket igen er en forkert opfattelse.

Skæg skal nærmere sammenlignes med huden. Skæg kan på samme måde som huden være tørt, slidt og flosset. Huden mangler ofte fugt, hvilket også er gældende for skægget. Skægolie er derfor et produkt, som synes helbredende og reetablerende for skægget. Oliens egenskaber gør, at den trænger ind i det enkelte hår. Her vil hårstrået blive fugtet og give et sund og mere blødt look.

Skægolies andre egenskaber

Som tidligere nævnt, så skal skægget i højere grad sammenlignes med huden. Derfor tilbyder markedet olier, som kan anvendes til begge. Det vil give huden fugt, pleje og glans. Det kan bruges til lige fra tør eller skællet hovedbund til fodbadet. Egenskaberne kommer fra ingredienserne.

Jojoba olie er bl.a. god til at genoprette hudens egne egenskaber. Argan olie er en let olie, som nemt absorberes i huden og efterlader huden uden en fedtet overflade. Det bruges til pleje af irriteret hud og eksem. Seman olie er blødgørende for både skægget og huden. Olier findes i massevis, og har alle hver deres egenskaber.

Sådan anvender man skægolie

Skægolie skal anvendes hver dag for at få det bedste resultat. På den måde vi kroppen udnytte alle de gode ingredienser, og vil komme til at mangle dem. Derfor vil der nedenfor beskrives den perfekte vejledning til et flot skæg. Det er både for mænd, som ønsker at vokse et fuldskæg, eller til dem der blot ønsker et pænere look.

  • Vask
  • Tør
  • Påfør
  • Fordel

Inden påføringen af skægolien så skal skægget være rent. Herved kan en skægshampoo eller blot vand bruges. Det gøres for at skægget er rent og mere modtagelig for produktet. Derefter tørres skægget let. Skægget skal ikke være helt tørt eller drivvådt, en fingerregel er håndklædetørt. Efter vask og tørringen af skægget, er det klar til at påføre skægolien. Dryp et par dråber ud i hånden og fordel det fordel det jævn i gennem skægget. Alt afhængig af længden på skægget, så vil der skulle anvendes en passelig mængde olie. Sidst men ikke mindst fordeles olien i skægget. Dette kan gøre ved hjælp af en kam eller børste.

Det behøver langt fra være et langt og kedeligt projekt om morgen at pleje ens skæg. 2 minutters pleje efter ovenstående anvisninger, og ens skæg vil blive betydeligt pænere. På denne måde får man mest muligt ud af produktet, da olien bedre og hurtigere trænger ind.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

Få styr på de forskellige hækkeklippere

Der findes et hav af forskellige hækkeklippere derude - og det store spørgsmål er altid, hvilken hækkeklipper skal jeg købe? Hvilken passer til mine...

Hvordan behandles rejsningsbesvær i sengen?

Rejsningsbesvær i sengen kan være frustrerende. Derfor handler det om at finde en løsning på problemet. Først er det vigtigt med en diagnose, der...

Det perfekte outfit til en aften ude!

Sommeren nærmer sig, flere ting er begyndt at åbne op og vi skal ses mere med venner og familie - for det har vi...

Giv dit ansigt ekstra kærlighed med en lermaske!

Hudplejerutiner er en vigtig del af manges daglige rutiner. Det er et par minutters selvforkælelse, inden man skal i seng eller når du er...