Home Blog Vintageure indfanger kvalitet og et flot design

Vintageure indfanger kvalitet og et flot design

Mange mennesker benytter sig af deres smartphones eller andre digitale midler for at finde ud af, hvad klokken er. Intet pynter dog armen som et traditionel vintage armbåndsur, som både er praktisk og en flot detalje.

Tidens trends

Modeverdenen er præget af mange forskellige trends, som ofte topper i nogle måneder og derefter ikke skænkes en tanke. Vintage har derimod været i modebilledet i mange år og topper specielt i denne tid. Vintage skaber et look, som mange er helt vilde med. Det rå men stadig traditionelle stil, som man kender den, er fortsat et hit.

Vintageure

Vintageure har mange fordele. Det kan ikke blot hjælpe med at holde styr på tiden og dagens foretag. Det er også en accessorie, der giver en flot detalje, som helt sikkert vil hive nogle komplimenter hjem. Det giver en autenticitet, som man ellers ofte skal lede længe efter. Ved køb af et vintageure, er der nogle forbehold, som man skal tage højde for, for på den måde at være sikker på at få det ønskede produkt specielt gældende for køb i privaten.

  • Originalitet
  • Tilbehør
  • Sælger

Markedet tilbyder mange flotte og højkvalitets ure med flotte klassiske designs. Dog skal man være opmærksom på ikke at blive snyd. Eftersom efterspørgsel er høj på vintageure, så forekommer der desværre også tilfælde, hvor folk bliver snydt.

Originalitet er derfor altafgørende for købet af uret. Selvom uret ser tilfredsstillende ud med det rigtige udseende, så ved man ikke, hvad der gemmer sig inden bag facaden. Hvilket også ofte hænger sammen med tilbehøret, der tilbydes ved købet. Alt efter om man går op i at have det helt rigtige tilbehør og æske til uret, så vil markedet altså kunne tilbyde noget til alle.
Som alt andet er det vigtigt at være kritisk over for sælgeren. Et skilt med “vintageure til salg” på et gadehjørne, vil garanteret ikke tilbyde originale vintageure. Dette er imidlertid ikke en bekymring, som man behøver at tage højde for, hvis man køber sig vintage ur hos en specialiseret og pålidelig forhandler.  Dette kunne fx være hos Ballerup Guld. Her vil alle vintage urene være serviceret og være i super stand. Der tilbydes endda 2 års garanti på urene.

Forskellige vintageure

Der tilbydes et stort udvalg af vintageure fra forskellige mærker. Kendte mærker som Omega, Certina og Geneve er altid et sikkert valg. Mærkerne tilbyder klassiske designs og super gode håndværk, der vil falde i god jord hos både mænd og kvinder.


Omega vintage ure er en sand klassiker. Urene er af den højeste kvalitet bestående af holdbare materialer. Glasset er blandet af holdbart plexiglas, som forlænger levetiden på urene. Det tidsløse ur vil med sikkerhed blive en uundværlig del af din hverdag.


Certina vintageure er en kombination af kvalitet og et unikt og lækkert design. Ligegyldigt årgangen for uret vil det være velfungerende. Urene er produceret med holdbare materialer, bl.a. 14 karat guld.


Geneve er, på samme måde som et Omega og Certina ur, en klassiker. Designet er igen tidsløst, som indfanger alle de flotte detaljer, som er gældende for vintage ure.

- Advertisment -

MEST POPULÆRT

En hyldest til vores firbenede venner med kæledyrs portrætter

Kæledyr spiller en særlig rolle i vores liv. De er vores loyale ledsagere, som bringer glæde, trøst og ubetinget kærlighed. At få lavet et...

Få styr på de forskellige hækkeklippere

Der findes et hav af forskellige hækkeklippere derude - og det store spørgsmål er altid, hvilken hækkeklipper skal jeg købe? Hvilken passer til mine...

Hvordan behandles rejsningsbesvær i sengen?

Rejsningsbesvær i sengen kan være frustrerende. Derfor handler det om at finde en løsning på problemet. Først er det vigtigt med en diagnose, der...

Det perfekte outfit til en aften ude!

Sommeren nærmer sig, flere ting er begyndt at åbne op og vi skal ses mere med venner og familie - for det har vi...